USB muis - Optisch

Merk: Cherry - Gentix,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1230139

1.001
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1230139
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,99
Meer informatie over dit product

De Cherry Gentix JM-0300 optische USB muis ligt door het ergonomische ontwerp prettig in de hand. Zo kunt u veelvuldig achter de computer werken zonder last te krijgen van lichamelijke klachten. Aan het toestel zit een USB kabel verbonden met een lengte van 1,8 meter. De USB stekker is een standaard USB type A stekker. Hiermee kunt u het apparaat aansluiten op een vrije USB poort op uw computer of laptop. De muis heeft een linkermuisknop, een rechtermuisknop en een scrolknop in het midden. Deze laatste knop kunt u gebruiken om door programma’s, documenten of websites te bladeren.

Overige specificaties

Omdat de Cherry Gentix JM-0300 optische USB muis voorzien is van een optische sensor is het niet nodig om gebruik te maken van een muismat. De optische sensor heeft een DPI van maximaal 1000 en kan daardoor zeer accuraat werken. Het apparaat is direct klaar voor gebruik, u hoeft dan ook geen software te installeren voordat u de Cherry Gentix JM-0300 optische USB muis wilt gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen is de USB stekker in een daarvoor geschikte aansluiting plaatsen. De computer zal het apparaat dan zelf herkennen en instellen voor gebruik.

Extra informatie

U kunt gebruikmaken van dit toestel als u linkshandig bent of als u rechtshandig bent. Dit komt door de symmetrische vormgeving. Het is mogelijk om de functies van de linker- en de rechtermuisknop te configureren bij de instellingen op uw computer. Deze functies kunt u dan naar wens omwisselen. Naast de muis ontvangt u bij dit product ook een gebruikshandleiding met uitleg over het gebruik van dit apparaat. Standaard zit er een fabrieksgarantie van 2 jaar op de Cherry Gentix JM-0300.

Specificaties

MerkCherry - Gentix
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie