USB C naar USB A kabel

2-3 dagen levertijd
leverbaar: 2.232
€ 26,99
Incl. BTW
Productcode: 4290562
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 26,99Aantal 10-49: € 26,05Aantal 50-249: € 23,75
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

De USB-C aansluiting is steeds vaker te vinden op moderne apparaten. Smartphones, tablets en ook laptops zijn vaak voorzien van een dergelijke connectie. Deze compacte vorm van is geschikt voor het opladen van de accu van een mobiel apparaat en voor de overdracht van data. Met type C is het daarnaast ook mogelijk om video- en audiosignalen te versturen en om verbinding te maken met een netwerk. Omdat er vaker gebruik wordt gemaakt van C-aansluitingen, raakt de traditionele A-aansluiting steeds minder in gebruik. Om toch gebruik te kunnen maken van apparaten met een A-poort, kan er gebruik worden gemaakt van de Allteq USB-C naar USB-A-kabel van 3 meter (zwart)

Deze kabel heeft een lengte van 3 meter en biedt de mogelijkheid om een A-apparaat te koppelen met een C-apparaat zoals een laptop, een tablet of zelfs een smartphone. De A-stekker is een standaardstekker die gebruikt kan worden op het gewenste apparaat. De C-stekker die aan de Allteq USB-C naar USB-A-kabel van 3 meter (zwart) gemonteerd is, is zo ontworpen dat deze op meerdere manieren in de poort kan worden geplaatst. De boven- en onderkant van dit type stekker zijn namelijk gelijk waardoor de stekker nooit op zijn kop wordt gehouden. Het maakt ook niet uit voor de verbinding hoe de stekker wordt aangesloten.

Het is met dit product mogelijk om de input te leveren vanuit de C-kant of vanuit de A-kant. De kabel is voorzien van versie USB 3.0. Deze technologie biedt de gebruiker de mogelijkheid om data te verwerken met een snelheid tot maximaal 5 Gbit per seconde. Voor optimaal gebruik van dit product is het aan te raden om gebruik te maken van een 3.2-aansluiting. Als dit niet beschikbaar is dan kan de kabel ook met een type 2.0- of -1.1-aansluiting gebruikt worden. De snelheid voor 2.0 zal dan maximaal 480 Mbit per seconde zijn en voor 1.1 zal dit niet hoger zijn dan 12 Mbit per seconde. De kabel kan ook gebruikt worden voor het opladen van de accu van een smartphone of een tablet. Dit product is geschikt voor het leveren van een vermogen tot maximaal 4,8 watt.

Specificaties

Aansluiting 1USB C male
Aansluiting 2USB A male
AdermateriaalCU
KleurZwart
Lengte3 meter
Max. overdrachtssnelheid5 Gbps
VersieUSB 3.0
Productcode: 4290562
Andere producten in deze categorie
USB C naar USB A Adapter
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 5,29
USB A naar USB C adapter
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 4,49