USB C naar USB A kabel - 3.1 - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB A naar USB C kabel,
Type: 3.1 Gen 2 - tot 10 Gb/s,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB C Male,
1 meter.
Productcode: 1374443
voorraad: 6.471
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 16,99Aantal 10-49: € 16,40Aantal 50-249: € 14,95Aantal 250+: € 13,59
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1374443
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

Een handige kabel met de kwaliteiten om een USB-C-apparaat te koppelen met een -A-apparaat. Dat is de Delock USB-C naar USB-A-kabel van 1 meter (zwart). Deze kan gebruikt worden voor het koppelen van een smartphone of tablet via een C-aansluiting op een computer of laptop met een A-aansluiting. De kabel heeft een lengte van 1 meter en maakt gebruik van USB-versie 3.1 Gen 2 technologie waardoor de overdracht van data en gegevens met een zeer hoge snelheid verloopt. Het is met deze kabel mogelijk om data over te zetten en om een video- of audiosignaal te versturen.

Technische eigenschappen

De kern van het snoer is voorzien van een 30 AWG data-ader en een 22 AWG power-ader. Deze kern wordt beschermd door een mantel van pvc en heeft een waardoor de kabel een dikte heeft van ongeveer 4,5 millimeter. De weerstand van deze kabel is 56 kOhm. Voor de aansluiting van de Delock USB-C naar USB-A kabel van 1 meter (zwart) wordt er gebruikgemaakt van een C-poort op het apparaat dat u wilt koppelen en een A-poort voor het hostapparaat. De A-aansluiting moet aanwezig zijn op een laptop of een computer. Dit maakt het mogelijk om een smartphone of een tablet aan te sluiten.

Overige specificaties

De C-stekker is een zeer compacte stekker die op meerdere manieren in de aansluiting kan worden geplaatst. Dit komt doordat de onderkant en de bovenkant van de stekker hetzelfde zijn. Dit product maakt gebruik van versie 3.1 Gen 2 SuperSpeed technologie. Dit maakt het mogelijk om gegevens met een snelheid van maximaal 10 Gbit per seconde te verwerken. De apparaten die u met elkaar koppelt, moeten wel voorzien zijn van dezelfde versie om de maximale snelheden te kunnen behalen.

Extra informatie

Als de apparaten gebruikmaken van versie 3.0, 2.0 of 1.1 dan kan dit artikel alsnog gebruikt worden. Voor 3.0 geldt dan een maximale snelheid voor de overdracht van data van 5 Gbit per seconde. Voor 2.0 is deze snelheid maximaal 480 Mbit per seconde en 1.1 kan geen hogere snelheden behalen dan 12 Mbit per seconde. Het product is direct klaar voor gebruik.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie