Draadloze muis - Optisch

Merk: Logitech - M330,
Extra: Uitermate stil,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1517250

20
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1517250
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 37,99
Meer informatie over dit product

Deze prachtige Logitech M330 Silent Plus draadloze muis rood werkt met alle standaard besturingssystemen (Windows, Mac, Chrome OS en Linux). Om deze geruisloze computermuis te gebruiken hoeft u geen speciale software te downloaden. De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis rood werkt namelijk via een plug-in-and-forget nano-ontvanger. Deze ontvangstunit steekt u één keer in de USB-poort van uw laptop. De ontvangerunit en het muisonderdeel staan vervolgens altijd met elkaar in verbinding. De 2,4 GHZ-verbinding houdt stand tot op 10 meter.

Nauwkeuriger dan uw touchpad

De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis rood geeft u uitzonderlijk precieze cursorcontrole. Door de optische tracking technologie van Logitech heeft u met deze muis dus een optimale surfervaring. De meegeleverde AA-batterij gaat maar liefst 24 maanden mee. U kunt de levensduur van de batterij verlengen door de PC-muis uit te schakelen wanneer u deze niet gebruikt. Het is echter niet erg als u dit vergeet, deze slimme computermuis gaat namelijk vanzelf op slaapstand bij langere inactiviteit. Het scrolwiel van deze notebookmuis is naast de twee standaard knoppen te gebruiken als middelste n klikknop. De computer-muis heeft een sensorresolutie van 1000 DPI.

Geruisloos werken

Uw collega’s en familie zal blij zijn met deze nieuwe PC-muis omdat zij niet meer gestoord zullen worden door het geklik wanneer u aan het werk bent op uw notebook. Deze computermuis geeft hetzelfde klikgevoel als normale muizen maar is wel 90% stiller dan de reguliere laptopmuis. De duurzame voetjes glijden geruisloos over de muismat en het rubberen scrolwiel piept nooit. Het is niet voor niets dat Logitech als eerste de Quiet Mark-certificering in ontvangst mocht nemen. Hoewel de Zwitserse accessoires fabrikant pas sinds 1981 bestaat heeft het al meerdere patenten op zijn naam staan, waaronder de infrarood draadloze muis en de lasermuis. De producten van het bedrijf worden in meer dan 100 landen verkocht.

Specificaties

MerkLogitech - M330
ExtraUitermate stil
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie