Draadloze muis - Optisch

Merk: Logitech - M720,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 5,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1420487

100
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 64,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1420487
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 64,99
Meer informatie over dit product

De Logitech M720 draadloze muis is een radio-gestuurde laptopmuis voor de rechtshandige gebruiker. Dankzij de easy-switch-technologie kunt u moeiteloos tussen verschillende apparaten navigeren tot wel drie apparaten. De nummers op de laptopmuis lichten op en geven zo aan met welk apparaat u bent verbonden. De switch-knop zit aan de linkerkant, precies onder uw duim. De Logitech M720 maakt het mogelijk veel te doen in weinig tijd. Deze efficiënte notebookmuis bespaart hierdoor veel batterijstroom. De meegeleverde AA-batterij gaat tot wel 24 maanden mee indien u gebruik maakt van de aan- en uitschakelaar. Het ledindicatielampje waarschuwt u tijdig dat de batterij opraakt zodat u weet wanneer u een nieuwe AA-batterij binnen handbereik moet hebben.

Bluetooth en unifying-ontvanger

De Logitech M720 draadloze muis is verbonden met uw notebook middels de nano-ontvanger. Deze ontvangunit steekt u eenmalig in een USB-poort van uw computer, waarna de ontvanger en de muis verbonden zijn. De optische sensor zorgt voor precisie en 2,4GHz-technologie laat de cursor vliegensvlug op uw bewegingen reageren. Het bereik van de draadloze verbinding is maximaal 10 meter, wat inhoudt dat de PC-muis en het ontvangstelement op tien meter van elkaar nog contact met elkaar hebben. Deze duurzame computermuis heeft een sensorresolutie tot 1000 dots per inch.

Meerdere scrol-opties

Met deze snelle notebookmuis hoeft u niet meer ongeduldig over lange pagina’s te scrollen. Met één draai aan het scrolwieltje vliegt u over een webpagina heen en stopt u direct waar u wilt. Wanneer u nauwkeuriger moet lezen kunt u gebruik maken van kliksgewijs scrollen. De supersnelle bluetoothmuis is ideaal voor iedereen die veel in de onlinewereld verblijft en zo efficiënt mogelijk wil werken. Deze moderne computermuis is compatibel met de meeste Windows besturingssystemen, Mac OX 10.10 Yosemite en Android 5.0.

Specificaties

MerkLogitech - M720
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen5
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie