Trackball muis - Optisch

Merk: Kensington - Expertmouse,
Geschikt voor: Links- en Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.500,
Aantal knoppen: 4,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1228675

4
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 124,99
€ 124,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1228675
Meer informatie over dit product

Op het gebied van trackball-muizen zijn er niet veel betere opties dan de trackball muis optisch Kensington Expert Mouse bedraad. Dit model met een 55 mm grote bal behoort tot de absolute top van het segment. Bewegingen van uw vingertoppen over de trackball worden haarfijn geregistreerd door de optische sensor van 1500 dpi, die is voorzien van de DiamondEye-technologie van Kensington. Deze technologie in combinatie met het formaat van de bal, zorgt ervoor dat de cursor vloeiend en nauwkeurig over uw beeldscherm beweegt. Dit product heeft dan ook de industrienormen van computermuizen opnieuw bepaald. U kunt met uiterst precisie achter uw computer werken in een comfortabele werkhouding die het risico op RSI wegneemt, en tegelijkertijd bespaart u ruimte op uw bureau.

55 mm grote bal

Een van de belangrijkste kenmerken van de trackball muis optisch Kensington Expert Mouse bedraad is de 55 mm grote bal. Het formaat stelt u in staat om met nog meer precisie, comfort en controle te werken. 55 mm is bijna twee keer zo groot als bij de kleinere modellen en ongeveer de breedte van een traditioneel mode. Samen met de behuizing is dit dan ook een pc-accessoire van groot formaat. Gelukkig kunt u deze stationair op uw bureau laten staan. Het is een van de voordelen van dit soort muizen. De bewegingen die u met uw vingertoppen maakt worden vloeiend en nauwkeurig vertaald naar uw cursor met behulp van de DiamondEye Optische Tracking technologie.

Scroll Ring

Rond de grote grijze bal zit een zwarte geribbelde ring. Dit is de prijswinnende Scroll Ring van Kensington, een onderdeel dat het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk door webpagina’s of documenten te scrollen. Ook de Scroll Ring heeft een groot formaat waardoor u kunt genieten van meer controle en precisie tijdens het scrollen. Indien u overstapt van een traditioneel model naar een muis van dit soort, dan heeft u even nodig om gewend te raken aan deze nieuwe manier van scrollen. Als u echter eenmaal gewend bent dan wil u nooit meer terug naar het kleine scrolwieltje tussen de linker- en rechtermuisknop.

Instellingen aanpassen

De Expert Mouse van Kensington heeft rondom de trackball en de scrolring vier knoppen zitten. De functies van deze knoppen kunt u eenvoudig instellen via de gratis te downloaden TrackballWorks-software van de fabrikant. Met behulp van deze software is instellingen aanpassen een fluitje van een cent. De aangesloten muis wordt direct herkend en u krijgt vervolgens een overzicht te zien waarbij u voor alle knoppen een functie uit een dropdown menu kunt selecteren. Ook voor de Scroll Ring kunnen gepersonaliseerde instellingen gekozen worden en binnen de TrackballWorks software kunt u ook de bewegingssnelheid van de cursor aanpassen.

Specificaties

MerkKensington - Expertmouse
Geschikt voorLinks- en Rechtshandig
SensorOptisch
DPItot 1.500
Aantal knoppen4
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie