USB C Verlengkabel - 3.1 - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C Verlengkabel - 3.1 1 meter,
   
USB C Verlengkabel,
Type: 3.1 Gen 1 - tot 5 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB C Female,
1 meter,
Productcode: 2267918
voorraad: 187
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2267918
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 12,99
Meer informatie over dit product

Het koppelen van een smartphone of tablet met een laptop of computer gaat tegenwoordig vaak met behulp van een USB-C-aansluiting. Dit is de aansluiting die veel fabrikanten gebruiken voor het opladen van de accu van een dergelijk apparaat of voor het overzetten van bestanden tussen twee apparaten. Met de meegeleverde datakabel is het dan mogelijk om bestanden te kopiëren en om de accu op te laden. Omdat deze kabel niet altijd even toereikend is wat betreft de lengte, is het mogelijk om gebruik te maken van de Goobay USB-C-verlengkabel van 1 meter. Deze biedt net dat stukje extra lengte om genoeg te kunnen bewegen tijdens de koppeling tussen twee devices.

Technische specificaties

Het snoer heeft een lengte van 1 meter en is voorzien van een USB-C-ingang en een C-stekker. USB-C is een type aansluiting dat zeer compact is en geschikt is voor het overzetten van data met hoge snelheden. Dit product maakt dan ook gebruik van de USB 3.1 Gen 1 technologie. Hierdoor is het mogelijk om bestanden over te zetten met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. Ook kan de kabel gebruikt worden voor het opladen van accu’s met een maximaal vermogen van 4,5 watt.

Overige eigenschappen

De stekker aan de Goobay USB-C-verlengkabel is een compacte connector met een breedte van 8,4 millimeter en een dikte van 2,6 millimeter op de 24-pins connector. De stekker is geschikt om aan beide kanten gebruikt te worden in een aansluiting. Aan het andere einde van het snoer zit een type C female aansluiting waarop een andere type C-stekker kan worden geplaatst die u wilt verlengen. De bovengenoemde 3.1 Gen 1 technologie die voor deze kabel gebruikt is, biedt de mogelijkheid om data met hoge snelheden over te zetten. Het is ondanks dat ook gewoon mogelijk om de kabel te gebruiken op een USB type 2.0 en type 1.1 aansluiting. De snelheid van de dataoverdracht zal dan wel vele malen lager liggen dan de maximale snelheid van 5.0 Gbit per seconde.

Extra informatie

Als u gebruikmaakt van de dit product dan is de kans aanwezig dat er snelheidsverlies optreedt tijdens dataoverdracht. Voor het opladen van accu’s geldt dat de prestaties van dit product geen verlies in kwaliteit opleveren. Een accu van een smartphone of tablet zal dus even snel worden opgeladen dan wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van deze verlengkabel.Wanneer u gebruikmaakt van een USB C-verlengkabel zal er bij dataoverdracht enig snelheidsverlies optreden. Gebruikt u een verlengkabel enkel om apparaten op te laden, dan blijven de prestaties maximaal.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie