USB C Multiport-dock

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C Multiport-dock
USB C Multiport-dock
USB C Multiport-dock
   
USB C Multiport Dock,
Type: 3.0 - tot 5 Gb/s
Max resolutie: 3840 x 2160 (4K) @ 30Hz,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB C, SD, 2 x USB 3.0, HDMI.
Productcode: 1590176
voorraad: 1.275
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 79,99Aantal 10-49: € 77,19Aantal 50-249: € 70,39Aantal 250+: € 63,99
€ 79,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1590176
Meer informatie over dit product

De Goobay USB-C-multiport-adapter is een ideaal accessoire voor mensen die een nieuw model premium laptop hebben. De nieuwste laptops worden door de fabrikanten steeds dunner gemaakt. Een gevolg hiervan is echter wel dat de apparaten met steeds minder aansluitingen uitgerust worden. Apple heeft hun laatste Macbook modellen bijvoorbeeld van slechts enkele type-C-poorten voorzien. U kan dus maar enkele apparaten met uw computer verbinden. Daarbij komt ook nog eens dat veel accessoires en randapparatuur met een andere aansluiting moeten worden aangesloten dan USB-C. Het zijn problemen waar u als laptopgebruiker mee te maken kunt krijgen. Deze multiport-adapter biedt echter een eenvoudige oplossing door een enkele C-poort om te toveren tot zes beschikbare aansluitingen.

Drie USB-poorten

Via de multiport-adapter kunt u het probleem van te weinig USB-poorten op uw laptop eenvoudig oplossen. U plugt simpelweg de male type-C-connector in een vrije poort van uw computer en daarmee hebt u direct het aantal poorten dat u tot uw beschikking heeft, uitgebreid naar drie. U hebt nog altijd een female type-C-poort die onder andere gebruikt kan worden voor razendsnelle gegevensoverdracht met snelheden tot 5 Gbps, het overdragen van beeld en geluid naar een externe monitor of het opladen van uw laptopaccu. Daarnaast kunt u ook twee type-A 3.0-poorten gebruiken voor bijvoorbeeld het aansluiten van accessoires zoals een muis, geheugenstick of printer.

HDMI en SD-kaart

Andere typen aansluitingen die u via de Goobay USB-C-multiport-adapter kunt gebruiken zijn HDMI en SD-kaart. De HDMI-aansluiting komt goed van pas als u een monitor of televisie met uw laptop wilt verbinden. Via HDMI kan beeld en geluid worden overgedragen. De adapter ondersteunt een maximale resolutie van 3840x2160 @ 30Hz. Dit is een 4K Ultra HD beeldkwaliteit. De SD-kaartsleuf kunt u gebruiken om bestanden uit te lezen of over te schrijven naar geheugenkaarten van dit type. Micro-SD-kaarten kunnen ook uitgelezen worden met behulp van een Micro-SD naar SD-adapter.

Internet via Ethernet

Ook een veelgehoorde klacht over de nieuwste laptopmodellen is dat deze geen RJ45-ethernetaansluiting meer hebben. Het is daardoor alleen nog mogelijk om via wifi een draadloze internetverbinding op te zetten. Serieuze computergebruikers weten echter dat internet via ethernet zorgt voor een verbinding die sneller en betrouwbaarder is. Met behulp van dit product kunt u een high speed netwerkverbinding opzetten via de RJ45-ethernetaansluiting. Hiermee kan een verbinding tot stand worden gebracht waarover 1 gigabit per seconde (Gbps) aan data overgedragen kan worden. Als u belangrijk werk moet verrichten op uw laptop dan is een snelle en betrouwbare verbinding een must.

USB C Multiport Dock,
Type: 3.0 - tot 5 Gb/s
Max resolutie: 3840 x 2160 (4K) @ 30Hz,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB C, SD, 2 x USB 3.0, HDMI.Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie