USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.5 meter

Momenteel helaas uitverkocht
USB C naar USB A kabel - 3.0
USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.5 meter
USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.5 meter
USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.5 meter
   
USB C naar USB A kabel,
Type: 3.0 - tot 5 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB A Male,
0.5 meter.
Productcode: 1341468
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 6,99
€ 8,00 € 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1341468
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Smartphones en laptops zijn tegenwoordig in veel gevallen uitgerust met een compacte aansluiting voor USB. Dit is een zogenaamde type C-aansluiting. Op deze connectie is het mogelijk om een USB-C-stekker aan te sluiten. Dit is een kleine en compacte connector die gebruikt kan worden voor dataoverdracht en het opladen van de accu van een smartphone of tablet. Met de Goobay USB-C naar -A-kabel 0.5 meter is het niet alleen mogelijk om data over te zetten van of naar een computer en om een accu mee op te laden, maar met deze kabel wordt data ook nog eens met een hoge snelheid verwerkt tussen 2 apparaten.

Technische eigenschappen

Deze kabel van Goobay beschikt aan het ene uiteinde over een type C-aansluiting die aan een smartphone of tablet gekoppeld kan worden. Deze ingang heeft afmetingen van 8,4 millimeter in de breedte en 2,6 millimeter in de hoogte. De connector is dubbelzijdig en kan op elke manier worden aangesloten. De stekker heeft dan ook geen vaste boven of onderkant. Aan de andere kant van de kabel, die een lengte van 50 centimeter heeft, zit een USB-A-stekker. Dit is de standaardaansluiting die vaak aanwezig is op computers en laptops. Door middel van deze connectie kan de kabel gekoppeld worden met een computer of kan de accu van een apparaat worden opgeladen.

Overige eigenschappen

Het opladen van de accu gebeurt als de connector in een aansluiting op de computer zit automatisch. Met behulp van een adapter is het mogelijk om de kabel te gebruiken op netstroom en zo de accu op te laden. Voor smartphones en tablets worden er vaak dergelijke adapters meegeleverd met het apparaat. De Goobay USB-C naar USB-A kabel 0.5 meter maakt gebruik van versie 3.0. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van SuperSpeed datatransmissie. Bestanden worden door deze techniek verwerkt met een snelheid tot maar liefst 5 gigabit per seconde. Als er geen versie 3.0 beschikbaar is dan kan de kabel ook gebruikt worden op een 1.1- of 2.0-aansluiting. De snelheid zal met dergelijke aansluitingen wel lager liggen.

Extra informatie

Beide stekkers die aan dit product gemonteerd zijn, zijn male. Dit betekent dat ze alleen aangesloten kunnen worden op female aansluitingen. Het opladen van accu’s kan tot een maximaal vermogen van 4,5 watt.

USB 3.0 naar USB 3.0 A - Zwart,
Type: 3.0 - SuperSpeed,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB A Male,
Datatransmissie: SuperSpeed tot 5 Gbit/s,
Synchronisatie snelheid: 10x sneller dan USB 2.0,
Opladen: tot 4,5 W,
Type C-connector: bruikbaar aan beide uiteinden,
Compatibiliteit: neerwaarts met USB 2.0 en 1.1,
Verguld: Nee,
Kabellengte: 0.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie