Kabels 
Overige Producten 
Account  

iPhone 7 kabel

Alles om uw iPhone 7 op te laden

Om een iPhone op te laden zijn gelicenseerde kabels nodig, ook wel te herkennen aan het Apple MFI program (made for iPhone). Kabels die niet worden ondersteund, kunnen trager werken of zelfs helemaal niet. Sinds iOS 7 zijn de toestellen van Apple in staat om te identificeren welke kabel aan het apparaat is aangesloten. Daardoor kan heel precies worden nagegaan, of de kabel gelicenceerd is of niet. Met enkel een iPhone 7 oplaad kabel kunt u uw iPhone opladen aan een pc of een laptop. Bent u thuis of ergens anders waar u gebruik kunt maken van de netstroom, dan is een iPhone 7 lader een praktische uitkomst.

Handige gadgets voor onderweg

Bij intensief gebruik is de accu van uw smartphone binnen een dag wel leeg. Niet handig dus, als u lang onderweg bent. Zorg in de auto daarom voor een autolader en een extra iPhone 7 kabel om de iPhone tijdens het rijden te kunnen opladen. Zeker wijs als de telefoon ook dient als navigatiesysteem. Voor die situatie vindt u bij ons ook een handige iPhone 7 autohouder, om de smartphone veilig aan de voorruit of aan het dashboard te bevestigen. Niet onderweg met de auto? Dan kunt u alsnog onderweg uw accu opladen met behulp van een powerbank. Let bij een powerbank goed op de batterijcapaciteit en de laadstroom. De batterijcapaciteit geeft aan hoe vaak één volle powerbank een telefoonaccu kan opladen. Een iPhone 7 heeft een accu van 1960 mAh. Een powerbank van 4400 mAh kan zo’n accu dus 4400/1960=~2.3 keer volledig opladen. De laadstroom geeft aan hoe snel de accu laadt. Hoe hoger de laadstroom, hoe korter de laadtijd. Tenslotte zijn er nog praktische beschermhoezen te vinden, waterdicht voor bijvoorbeeld op het strand of aan de rand van het zwembad. En voor de vakanties, daguitstapjes, tripjes en gewoon gezellige avondjes, mag natuurlijk de selfiestick niet ontbreken!

Omvormers voor elke aansluiting

Er zijn verschillende adapters beschikbaar om een apparaat met een Lightning-aansluiting te koppelen aan een ander soort aansluiting. Zo is er de HDMI-adapter, om de iPhone 7 te koppelen aan bijvoorbeeld een HDMI-beeldscherm, televisie of projector. Datzelfde is ook mogelijk met een VGA-adapter, voor de oudere beeldschermaansluiting. De iPhone 7 kan ook worden aangesloten op een Dock connector, waarvoor een 30-polige dock connector nodig is. Hiervoor kunt u een koppelstuk gebruiken.

iPhone 7 headsets

Vernieuwing, achteruitgang, geldklopperij? De meningen zijn verdeeld, maar een grote verandering is het zeker: de iPhone 7 heeft geen jack-aansluiting voor een headset. Dat betekent dat de klassieke bekabelde hoofdtelefoons niet gebruikt kunnen worden. Wel levert Apple hiervoor een adaptertje mee, die in de Lightning-oplaadpoort kan. Wilt u kunnen opladen en tegelijkertijd via een koptelefoon muziek, podcasts of iets anders luisteren? Dan is een draadloze iPhone 7 headset nodig. Bij de originele telefoon worden twee losse oordopjes geleverd. Er zijn echter ook headsets waarbij de oortjes onderling aan elkaar vast zitten met een kabeltje dat in de nek wordt gelegd. Dit verkleint de kans op het verliezen van één oordopje. Deze oordopjes zijn allemaal voorzien van een oplaadbare accu en een microfoon, zodat ze ook kunnen worden gebruikt voor (lange) telefoongesprekken.

Uw iPhone 7 kabel kopen

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment en wenst u uw iPhone 7 kabel of andere accessoires morgen te ontvangen? Dat is zeker mogelijk, indien u uw bestelling voor 22:00 uur plaatst en het product voorradig is (te zien aan de 3 groene bolletjes). Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice.

Klantenservice & Informatie