Kabels 
Overige Producten 
Account  

Mifi routers

Maakt u zeer veel gebruik van internet via uw mobiele wifi hotspot, maar uw smartphone batterij is te zwak en de verbinding niet stabiel voor meerdere apparaten? Koop dan een MiFi router. Die werkt hetzelfde als een mobiele WiFi hotspot via uw smartphone, het verschil is dat u de accu van uw smartphone niet meer leeg trekt en het netwerk meer aan kan. Een zakformaat MiFi router is handig als u op reis of tijdens het mobiel werken een stabiel en krachtig netwerk nodig heeft. Wij leggen u hierna uit hoe u uw MiFi router online koopt.
Lees meer

Hoe kiest u uw eigen MiFi router?

MiFi staat voor mobiel WiFi. Deze router wordt dan ook zeer vaak mobiele WiFi hotspot genoemd. Met behulp van een MiFi router met eigen sim kaart zet u overal uw eigen draadloos netwerk op, zodat u snel en eenvoudig overal meerdere gebruikers met het internet kunt verbinden. Voor het opzetten van een draadloos netwerk via dit apparaat heeft u wel een simkaart met abonnement nodig die u in het apparaat stopt. Gezien de keuze voor een MiFi router vaak wordt gemaakt omdat er door meerdere gebruikers een stevig beslag op de router wordt gelegd, is het gelijktijdig aantal gebruikers een voorname specificatie. Allekabels heeft types MiFi router voor 8 gelijktijdige gebruikers of voor 10 gelijktijdige gebruikers.

MiFi router specificaties

Behalve het aantal gebruikers zijn er natuurlijk nog meer zaken waar u op moet letten bij de aanschaf van uw MiFi router. Met name de accuduur is van belang bij het kiezen voor een mobiele WiFi hotspot. Een indicatie: een hele dag moet de accu wel beschikbaar zijn, 12 uur beschikbaarheid is dan ook ruim voldoende. Let wel even op: standby tijd is de tijd dat de accu niet leeg raakt als u het apparaat standby heeft staan. Sommige routeraccu’s zijn zo krachtig, dat ze ook als powerbank dienst kunnen doen. Verder kunt u op downloadsnelheid en uploadsnelheid letten. Ten slotte is de keuze voor een 3G of 4G MiFi router als mobiele WiFi hotspot van belang, waarover hierna meer.

3G of 4G?

De SIM kaart die u in uw MiFi router plaatst, maakt verbinding met het netwerk van uw provider. Dat kan al naar gelang uw abonnement en provider een 3G of 4G netwerk zijn, wij bieden dan ook 3G en 4G MiFi routers aan. 4G is een stuk sneller en stabieler dan 3G. Ter vergelijking: de theoretische snelheid van 3G ligt tussen de 100 Kb en 10Mb per seconde, terwijl 4G tot 1000Mb per seconde kan behalen. Verder beschikken onze modellen allemaal over een accu. Daarmee bent u volledig mobiel en hebt hiermee altijd internet op vrijwel elke locatie ter wereld, hoewel u de accu natuurlijk wel op moet laden. Hoe dan ook, met een dergelijk netwerk en voldoende batterijkracht vormt een MiFi lan party onderweg geen enkel probleem meer omdat deze mobiele WiFi hotspot bijna een dag lang op volle toeren meegamet.

Uw MiFi router online kopen

Een MiFi router koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over uw mobiele WiFi hotspot of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Router

Klantenservice & Informatie