Inbouw CFast kaartlezer

Inbouw CFast kaartlezer Aansluiting extern: CFast slot
   
CFast inbouw kaartlezer,
Geschikt voor: CFast Type 1 en 2 kaarten,
Voor installatie in een 3.5 Inch PC slot,
Aansluiting intern: 22-Polig Sata Male,
Aansluiting extern: CFast slot.
Productcode: 1145772

374
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 22,99
€ 22,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1145772
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 22,99
Meer informatie over dit product

De Delock 91680 CFast inbouw kaartlezer is een type kaartlezer dat gebruikt kan worden voor een CFast kaart. Daarvoor heeft de kaartlezer een kaartslot waarin de kaart geplaatst kan worden voor gebruik. Dit artikel is bedoeld om ingebouwd te worden in een desktop computer en biedt de gebruiker de mogelijkheid om een dergelijke geheugenkaart als extra geheugen en opslagruimte toe te voegen aan een computer. Voor de inbouw van dit product dient er een vrije 3,5 inch inbouwsleuf aanwezig te zijn in de computer. De kaartlezer kan daarin worden geplaatst en vastgemaakt met de schroeven voor de montage. Voor het gebruik moeten de nodige kabels worden aangesloten.

Technische gegevens

Dat kan door gebruik te maken van de 22-polige SATA male aansluiting aan de achterkant van de kaartlezer. Deze wordt gekoppeld met een vrije SATA poort van het moederbord van de computer. Voor de montage ontvang u naast deze Delock 91680 CFast inbouw kaartlezer ook een handleiding, een voedingskabel, een sleufbeugel en de nodige schroeven voor het bevestigen van het product. De kaartlezer kan na installatie en na te zijn aangesloten direct worden gebruikt. Het is niet nodig om software te installeren om dit artikel te kunnen gebruiken. De systeemvereisten voor het gebruik zijn Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS 10.1.3 of hoger en Linux 10.2 en hoger als besturingssysteem.

Overige gegevens

De Delock 91680 CFast inbouw kaartlezer is geschikt om gebruikt te worden voor het uitlezen en gebruiken van CFast Type I en CFast Type II geheugenkaarten. Het slot biedt ondersteuning aan kaarten met een maximale capaciteit van 64 gigabyte. Dit product kan ook worden geplaatst in een PCI slot van een moederbord als er geen beschikking is over een 3,5 inch inbouwslot. Voor de voeding van dit artikel wordt er gebruikgemaakt van een SATA kabel die ook de dataverbinding met het moederbord verzorgd. De CFast kaart kan eenvoudig in het kaartslot gedrukt worden waarna deze vastklikt en door het systeem zal worden herkend.

CFast inbouw kaartlezer,
Geschikt voor: CFast Type 1 en 2 kaarten,
Voor installatie in een 3.5 Inch PC slot,
Aansluiting intern: 22-Polig Sata Male,
Aansluiting extern: CFast slot.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie