USB 2.0 Micro SD kaartlezer

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB 2.0 Micro SD kaartlezer Geschikt voor: Micro SD
   
USB kaartlezer,
Type: 2.0 - High Speed,
Geschikt t/m: Windows 10,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: Micro SD.
Productcode: 1286156
voorraad: 52
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 2,99
€ 3,59 € 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1286156
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

Heeft uw pc of laptop geen eigen kaartlezer, dan is deze Goobay USB kaartlezer een handige, snelle en elegante oplossing. De aansluiting gaat erg simpel door middel van USB. Klik de kaartlezer in een vrije USB-poort en hij is direct te gebruiken. Deze adapter is geschikt voor Micro SD-, SDHC-, SDXC- en T-Flash-geheugenkaartjes. Dit zijn dus de wat kleinere SD-kaarten. En met een maximale snelheid van 480 MB per seconde is dit zwart toestelletje geschikt om razendsnel bestanden naar uw laptop of pc over te zetten. Kortom, een betaalbaar hulpmiddel als uw computer zelf geen poort heeft om een geheugenkaart in te stekken.

Plug-and-play

Deze Goobay USB kaartlezer werkt dus erg simpel en snel. Het enige dat u hoeft te doen is hem in een USB-poort te steken. U creëert hiermee dus direct een kaartslot waarin u een kleine micro geheugenkaart kunt steken. En, eenmaal in gebruik, zullen de bestanden direct zichtbaar worden op uw computer, omdat alles via het plug-and-play principe werkt. Er zijn dus geen extra installatiestappen nodig. Het uitlezen van al uw foto’s, video’s, muziek, films en andere bestanden, door uw computer of laptop, zal tevens supersnel gaan, omdat deze kaartlezer 480 MB per seconde kan verwerken. Dit maakt het een ideale oplossing als uw computer zelf geen poort heeft om een geheugenkaartje in te steken, en u toch via deze manier, en niet via bijvoorbeeld een aparte USB-kabel, de verschillende bestanden op de kaart op uw computer wilt zetten.

Geschikte geheugenkaarten

Deze kaartlezer van het merk Goobay kan overweg met een aantal soorten geheugenkaarten. Zo kan de adapter overweg met Micro SD-, Micro SDHC-, Micro SDXC- en Micro T-Flash-geheugenkaarten. Dit zijn allemaal vrij kleine kaartjes. Daarom is deze adapter van zichzelf al erg klein. Hij valt daardoor bijna niet op als hij in uw computer of laptop zit, en ook het meenemen naar bijvoorbeeld uw werk of opleiding gaat hierdoor makkelijk. Ondersteunt plug & play en hot swapping,

USB kaartlezer,
Type: 2.0 - High Speed,
Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: 1 Kaartslots,
Ondersteunt: Plug & Play en Hot-Swapping,
Compatibel met: WIN 2000, XP, VISTA, 7, 8 en MAC OS,
Geschikt voor: Micro SD / SDHC / SDXC / T-Flash Serie.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie