USB 3.0 kaartlezer

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 3.0 kaartlezer Geschikt voor: SD / Micro SD / CF
USB 3.0 kaartlezer
USB 3.0 kaartlezer
   
USB kaartlezer,
Type: 3.0 - Super Speed tot 5 Gbps,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / Micro SD / CF.
Productcode: 1376172
voorraad: 229
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1376172
Meer informatie over dit product

Het grote voordeel van geheugenkaarten is dat u niet veel ruimte nodig heeft voor het opslaan van veel informatie. Het is dan ook handig dat dergelijke kaarten toegepast kunnen worden in apparaten zoals digitale camera’s, smartphones of tablets. Helaas is het niet altijd mogelijk om een geheugenkaart en de gegevens te openen met een computer. Simpelweg omdat maar weinig apparatuur over de benodigde aansluitingen hiervoor beschikt. Met de Hama USB 3.0 kaartlezer is het mogelijk om verschillende soorten geheugenkaarten op een computer of laptop te openen. Dit product kan eenvoudig aan een pc worden gekoppeld met de Universal Serial Bus connector zodat u gegevens van uw geheugenkaarten kunt overzetten.

Technische eigenschappen

Deze kaartlezer van het merk Hama beschikt over een USB 3.0 connector. Hiermee is het mogelijk om bestanden met zeer hoge snelheden te verwerken en te verplaatsen. Het is dan ook mogelijk om met een snelheid tot 5 GB per seconde data te verwerken als de pc die u aanwendt ook beschikt over een 3.0 aansluiting. Met een 2.0 aansluiting is dit maximaal 480 MB per seconde en een 1.1 aansluiting is goed voor slechts 12 MB per seconde. De kabel die u nodig heeft wordt meegeleverd. Deze kabel voorziet het apparaat ook van elektriciteit voor het gebruik.

Mogelijkheden

De Hama USB 3.0 kaartlezer heeft aansluitmogelijkheden om een SD kaart, een micro SD kaart of een CF kaart uit te lezen. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden koppelt u het apparaat met behulp van de bijgeleverde kabel aan een computer of laptop. Vervolgens plaatst u de gewenste datadrager in de lezer zodat deze kan worden herkend. Voor het toepassen heeft u Windows XP, Vista, 7, 8 of Windows 10 nodig als besturingssysteem. Een Mac toestel moet minimaal voorzien zijn van Mac OS 9.x of hoger.

Overige eigenschappen

De Hama heeft een lengte van 5,5 centimeter, is ook 5,5 centimeter breed en is 0,9 centimeter hoog. Het totale gewicht van dit apparaat is 22 gram. Omdat de voeding van de lezer via de kabel vanuit de computerpoort wordt verkregen, hoeft u geen gebruik te maken van een externe adapter. Houdt u er bij aanwending van deze kaartlezer rekening mee dat de snelheden van 5 GB per seconde (5000 MB) alleen behaald kunnen worden als de computer die u gebruikt ook beschikt over een USB 3.0 connector.

Aansluiting: USB 3.0 A Aansluiting,
Dataoverdrachtsnelheid: tot 5 Gbit/s,
USB-Standaard: USB 3.0,
Adapter: Nee,
Geheugenkaarten: SD / micro SD / CompactFlash I
Afmetingen: 55 x 9 x 55 mm,
Gewicht: 22 g,

Systeem vereisten: Windows 10/8/7/Vista/XP en Mac OS 9.x of later.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie