Coax kabel per meter - Hirschmann

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Coax kabel per meter - Wit,
Merk: Hirschmann - KOKA 799,
Type: COAX9 - 6.8 mm,
Gecertificeerd: Kabel Keur,
Afscherming: Tweevoudig,
Impedantie: 75 Ohm,
Per meter.
Productcode: 456
voorraad: 2.937
€ 0,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 456
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 0,99
In winkelwagen
Koop  1 meter  voor € 0,99
Meer informatie over dit product

Voor het aansluiten van een televisie, een digitale ontvanger of een digitale decoder wordt er in veel huishoudens gebruik gemaakt van een coax kabel. Ook kabelmodems en digitale radio’s kunnen aangesloten worden op de antenne. Hiervoor wordt ook gebruik gemaakt van een coax, waarmee het signaal vanaf de hoofdaansluiting in de woning naar de apparaten toegezonden die je wilt aansluiten. De Hirschmann KOKA799 coax kabel per meter is een degelijk product dat alle kwaliteiten heeft waar u naar op zoek bent in een antenne kabel. Dit product is per meter te bestellen met een maximum van 100 meter aan één stuk. Wil je meer dan 100 meter bestellen, dan ontvang je dit in twee delen.

Technische eigenschappen

De coax kabel heeft een dikte van 6,8 millimeter en is geschikt voor gebruik in combinatie met verschillende coax stekkers. De stekkers voor het aansluiten moeten nog wel zelf gemonteerd worden en worden ook niet meegeleverd. Deze Hirschmann KOKA799 coaxkabel per meter is voorzien van een Kabel Keur. Dat toont aan dat het product vellig te gebruiken is en voldoet aan de standaarden die door dit keurmerk gesteld worden.

Afscherming

Dit snoer heeft een zeer lage demping van 18,5 dB per 100 meter (860 MHz) die wordt veroorzaakt door de hoge afscherming. Deze afscherming zorgt ervoor dat andere signalen zoals straling van het mobiele netwerk weinig invloed hebben op de kwaliteit van het signaal dat over de antenne wordt verstuurd. De HF-afscherming van dit product is 95 dB. De afscherming van de Hirschmann KOKA799 coax kabel per meter is tweevoudig. Met een dubbele laag van vertind koper en aluminium folie dat in elkaar gevlochten is wordt de kern van koper beschermd tegen stralingen van buitenaf. Dit geheel wordt beschermd door een witte mantel van PVC.

Overige informatie

De impedantie van dit snoer is 75 ohm. Bij het bestellen kunt u bij het aantal van het product het gewenste aantal meters invullen. Bestelt u meer dan 100 meter, dan zal dit in losse delen worden verzonden omdat er maximaal 100 meter uit één stuk kan worden geleverd. Dit product van Hirschmann is alleen geschikt voor gebruik binnen. Voor buitengebruik moet een speciale versie worden aangeschaft. Houdt er rekening mee dat het snoer nog voorzien moet worden van stekkers voor de aansluiting en dat deze apart gekocht moeten worden.

Specificaties

Coax kabel per meter - Wit
MerkHirschmann - KOKA 799
TypeCOAX9 - 6.8 mm
GecertificeerdKabel Keur
AfschermingTweevoudig
Impedantie75 Ohm
Per meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie