Draadloos toetsenbord met muis - Dell

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Dell KM714,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Compact,
Voeding: 1xAA/2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1396426
€ 64,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396426
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 64,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Twee hoogwaardige producten voor uw laptop of pc voor de prijs van één, dat is wat u krijgt bij dit toetsenbord en muis setje Dell KM714. Beide apparaten werken eenvoudig en draadloos en worden via de kleine meegeleverde USB-ontvanger aan uw laptop of pc aangesloten. Er is dus maar één vrije USB-poort nodig om zowel de muis als het toetsenbord draadloos te gebruiken. De batterijen voor zowel de optische muis als het toetsenbord worden bij aankoop van dit setje meegeleverd.

Handige opties

De indeling van de toetsen op dit keyboard is volgens het QWERTY-indelingssysteem, dus dat voelt direct vertrouwd. Verder is het toetsenbord zelf licht en hebben de chiclet-toetsen met schaarschakelaar een lichte aanslag en een iets groter formaat, alles om het gebruik zo fijn mogelijk te maken. Met de Windows-knop opent u razendsnel het Windows-startmenu. Aan de rechterzijde van het toetsenbord is een numeriek blok aanwezig. Hiermee gaat het werken met getallen, bijvoorbeeld als u uw boekhouding of administratie aan het doen bent, een stuk sneller. De muis heeft ook een aantal handige functies. Zo is deze bijvoorbeeld door zowel links- als rechtshandigen te gebruiken en wordt de Windows 8 gebaarfunctie ondersteund.

Geen rommelige kabels

Het verbinden van het toetsenbord en muis setje Dell KM714 gaat snel en gemakkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is de kleine USB-ontvanger in een vrije USB-poort van uw laptop of pc te stoppen. Deze zendt vervolgens een draadloos signaal uit naar de muis en het keyboard, waarna zij verbinding maken met uw computer. Daarna kunt u fijn en draadloos aan het werk met zowel de muis als het keyboard. Daarbij heeft u maar één USB-ontvanger nodig om allebei de apparaten met uw computer te verbinden. Een ander handig iets is het bereik van maar liefst 10 meter, u kunt dus iets van uw scherm af gaan zitten, bijvoorbeeld tijdens presentaties.

Specificaties

MerkDell KM714
IndelingQWERTY - Rubberdome
AansluitingDraadloos USB
ExtraCompact
Voeding1xAA/2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie