Bedraad toetsenbord - Cherry

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bedraad toetsenbord - Cherry Kabellengte: 2.5m
Bedraad toetsenbord - Cherry
Bedraad toetsenbord - Cherry
   
Merk: Cherry XS Trackball,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: bedraad USB,
Extra: Trackball,
Kabellengte: 2.5m.
Productcode: 1355294
leverbaar: 57
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 129,99
€ 129,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1355294
Meer informatie over dit product

Het Cherry G84-4100 bedraad toetsenbord zwart is een technisch hoogstaand product dat er ook nog eens fraai uitziet op elk bureau, of dat bureau nu thuis staat of op een kantoor. Het is verder een QWERTY-toetsenbord met daarbij horende toetsenindeling, dus met als eerste rij letter-toetsen achtereenvolgens de letters Q, W, E, R, T en Y. Verder zijn alle knoppen aanwezig die normaal gesproken op dit type te vinden zijn zoals een delete-knop, insert-knop, eind-knop, F0 t/m F12 knoppen, een Pauze-knop, een Fn-knop et cetera.

Trackball

Het is een rechthoekig en wit product met aan de rechterzijde een apart deel. In dit rechterdeel van het keyboard, dat ongeveer een vierde van het hele toetsenbord inneemt, zitten geen letter-, cijfer of symbooltoetsen. Dit deel is namelijk ingericht om plaats te bieden aan een handige trackball en twee muisknoppen. Hiermee is het mogelijk om het keyboard zonder muis te gebruiken. De cursor kunt u namelijk met de linker en rechter knop onder de trackball gebruiken en de optische trackball zelf gebruikt u om de cursor te verplaatsen. U heeft dus in principe genoeg aan dit keyboard om de hele dag comfortabel te werken, zonder aparte muis.

Gold Crosspoint

De toetsen van het compacte Cherry G84-4100 bedraad toetsenbord zwart gaan lang mee omdat ze slijtvast zijn en omdat ze een levensduur van maar liefst 20 miljoen toetsaanslagen per toets hebben. Dus of u het nu elke dag gebruikt voor uw werk of af en toe om een mailtje of werkstuk te schrijven, de toetsen functioneren altijd optimaal. Ten tweede voelt het fijn om met dit keyboard te tikken, omdat de toetsen licht en soepel aanvoelen, dus u voelt bijna niet dat u aan het typen bent. Dit komt door de gebruikte Gold Crosspoint technologie, ook wel bekend als de Cherry ML-technologie.

- Optische trackball met twee muisknoppen voor eenvoudige bediening van de cursor
- Ideaal voor beperkte ruimtes en voor 19 "-toepassingen
- Lichtgewicht - voor toepassingen waarbij elke gram telt
- Plug & Play - kan worden gebruikt met de standaarddrivers van het besturingssysteem
- Ondersteunt codeset 3 en UnifiedPOS
- Bevestigingsoptie voor permanente installatie
- Afneembare insteekbare voeten voor het individueel aanpassen van de kanteling van het toetsenbord

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie