Bedraad toetsenbord - Logitech

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bedraad toetsenbord - Logitech Kabellengte: 1.8m
Bedraad toetsenbord - Logitech
Bedraad toetsenbord - Logitech
Bedraad toetsenbord - Logitech
Bedraad toetsenbord - Logitech
   
Merk: Logitech Illuminated Keyboard K740,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Ultradun design,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1334432
leverbaar: 8
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1334432
Meer informatie over dit product

Als u zoekt naar een goed gamekeyboard dan is dit toetsenbord Logitech Illuminated Keyboard K740 allicht een goede optie, zowel qua specificaties als qua hoe het toetsenbord eruit ziet. Het is verder een bedraad product dat u door middel van een USB-kabel in een USB-poort koppelt aan uw laptop of pc. Dit gaat eenvoudig. Verder kunt u onder andere de achtergrondverlichting instellen op precies de juiste stand. Het betreft een normaal QWERTY-toetsenbord, inclusief snel-, en multimediatoetsen.

Verlichting

De achtergrondverlichting van toetsenbord Logitech Illuminated Keyboard K740 is aan te passen in intensiteit zodat u exact de juiste hoeveelheid licht heeft dat past bij uw stemming, persoonlijkheid of de sfeer van de ruimte waarin u u zich bevindt. U kunt hierdoor ook van het toetsenbord gebruik blijven maken als het donker is in uw ruimte. De toetsen blijven namelijk goed leesbaar.

Uniek toetsenbord

Een andere prachtige eigenschap van dit keyboard is zijn dunheid, het is namelijk slechts 0,93 cm dik, evenals het strakke design van het keyboard, de grote toetsen en de polssteun aan de onderzijde. Dit laatste onderdeel zorgt voor een stukje extra comfort tijdens het typen of gamen, omdat uw handen op een natuurlijke manier kunnen blijven rusten. Verder typen de toetsen erg stil en soepel, iets dat het gebruiksgemak tevens vergroot. Let er wel op dat het toetsenbord werkt met een USB2.0-kabel. U kunt deze wel in een USB3.0-poort steken, maar de snelheid zal dan gelijk zijn aan een USB2.0-poort. Voor een toetsenbord is dat geen punt.

Bijzonderheden:
- Lasergeëtste, verlichte toetsen
- Ultradun profiel
- Zachte handsteun
- Logitech PerfectStroke-toetsensysteem
- Indeling van normaal formaat

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie