Draadloos toetsenbord - Logitech

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Draadloos toetsenbord - Logitech Voeding: Accu (micro USB kabel incl)
Draadloos toetsenbord - Logitech
Draadloos toetsenbord - Logitech
   
Merk: Logitech K800,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: -,
Voeding: Accu (micro USB kabel incl).
Productcode: 1312876
leverbaar: 16
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 114,39
€ 114,39 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1312876
Meer informatie over dit product

Met het Logitech K800 Illuminated draadloos toetsenbord haalt u een fraai keyboard in huis dat een stijlvol uiterlijk combineert met betaalbaarheid en uitmuntende technische kwaliteiten. Allereerst is het keyboard ingedeeld volgens het QWERTY-systeem, dus met op de eerste rij lettertoetsen achtereenvolgens de letters Q, W, E, R, T en Y. Dit is het meest gebruikte indelingssysteem in Nederland, dus u zult direct vertrouwd zijn met de plek van alle letters en functies. Dit scheelt aanzienlijk qua productiviteit omdat u anders steeds de verkeerde toetsen aanslaat. Pak het toetsenbord uit de doos, verbind deze met uw laptop of pc en begin direct met typen.

Verlichting van de toetsen

U kunt zelfs in de avond of nacht van dit Logitech K800 Illuminated draadloos product gebruikmaken, want de tekens op de toetsen kunnen stuk voor stuk verlicht worden. Een slimmigheid is dat de toetsen merken als uw vingers zich in de buurt van de toetsen bevinden door middel van een sensor, waardoor ze automatisch verlicht worden of juist niet. Hierdoor heeft u geen last van de verlichting als u het toetsenbord niet gebruikt. Het is ook mogelijk om de verlichting continu aan te zetten, als u dat prettiger vindt werken. Maar wat u ook kiest, dit toetsenbord ziet er altijd elegant uit.

Verbinden

Dit keyboard is verder volledig draadloos te gebruiken, dus u hoeft u geen zorgen meer te maken over volle poorten of een te korte kabel. U bepaalt zelf waar u gaat zitten en laat u hierdoor niet beperken door de lengte van een kabel. Dit verbinden doet u met een meegeleverde, en tevens kleine, USB-Logitech Unifying ontvanger. De USB-ontvanger stopt u in een vrije USB-poort, bijvoorbeeld van uw smart tv, laptop of pc. Vervolgens zal het toetsenbord hier draadloos verbinding mee maken, waarna u draadloos met dit keyboard kunt werken. Op deze USB-ontvanger kunt u ook prima een draadloze muis of numeriek toetsenblok aansluiten. U heeft dus aan één draadloze USB-ontvanger genoeg.

Merk: Logitech K800,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Draadloos USB,
Voeding: Accu (micro USB kabel incl).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie