Kabels 
Overige Producten 
Account  

Reisartikelen

Meest verkochte Reisartikelen

De top-10 best verkochte Reisartikelen. Welk Reisartikel is op dit moment populair?

 
 
Autozekering assortiment - HQ Products
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 1,89

Goed voorbereid op vliegreis met de juiste reisartikelen

Gaat u met het vliegtuig op reis? Dan neemt u vast handbagage mee. Beveilig uw koffer met een kofferriem met TSA gekeurd codeslot. Het voordeel ervan is dat dit transfer sentry approved slot ook door de douane geopend kan worden, die hiervoor een speciale loper heeft. De koffer kan daarmee alleen door u zelf of de douane geopend worden. Dit degelijke slot met riem is een reisartikel dat je niet eventjes kraakt. Tevens is de herkenbaarheid van de koffer een belangrijk punt. Tussen de massa koffers wil je hem snel terug kunnen vinden. Hiervoor kunt u gebruik maken van degelijke kofferlabels met een kabelbinderachtig systeem. Mocht u honderden meters moeten lopen met uw koffer met hard kunststoffen handvat, komen comfortabele omslag bagagehandvaten goed van pas. Controleer ook het gewicht in het hotel nog eens, zodat u voorbereid bent als het teveel zou zijn en eventueel maatregelen kunt nemen. Hiervoor kunt u dan gebruik maken van een van onze analoge of digitale bagageweegschalen.

Reisartikelen als u gaat kamperen

Met de auto en caravan of de camper op reis. Ook onderweg kunt u enig comfort niet missen. Bepaalde huishoudelijke apparatuur, zoals een mini-ijskast, is alleen op 230V verkrijgbaar. Daar heeft u zo in een camper of woonwagen niets aan. Daarom leveren wij 12V naar 230V omvormers, die behoorlijk vermogen kunnen leveren. Mocht u ervoor kiezen om op een camping te gaan staan, dan kunt u daar stroom afnemen middels een Europa-universele campingstekker. Op deze wijze hoeft u ook dan uw comfort niet te missen. Dit stekkertype is ook in de rest van de wereld gangbaar. Een schaduwdoek is eveneens een prima hulpmiddel. Dit makkelijk opspanbare middelgrote tot grote doek zorgt voor voldoende bescherming tegen de zon. Wanneer de zon plaats maakt voor de maan, komt een zaklamp goed van pas. We hebben ze van eenvoudige handmodellen, via hoofdbanduitvoeringen tot verstralers voor u. Sigarettenaanstekers met USB, diverse audio/video en computerkabeltjes, powerbank, reserve autolampen (sommige landen kennen best een strenge wetgeving) en soortgelijk, zijn altijd nuttige reisartikelen.

Foto- en videocamera-accessoires

Hiervoor is het dan wel handig als men over een actiecamera en een selfiestick beschikt. Ook andere foto- en videocamera-accessoires, onder andere camera accu’s, komen dan van pas. Vindt u het juist leuk om uw rit naar de vakantiebestemming reeds te filmen over bijzondere bruggen en lang afdalende wegen met prachtig uitzicht op de zee of het meer in een dal, dan is een dashcam uiterst nuttig. (Tevens ook handig als bewijsmiddel voor minder prettige verkeersituaties). Als we dit thema van filmen en fotograferen aanspreken, dan hebben we het over kostbare apparatuur die u gebruikt om de herinneringen vast te houden in beeld en film. Die wilt u graag goed opgeborgen bij u hebben. Het benodigde opbergmateriaal, zoals cameratassen, vindt u bij ons. Maar ook de heuptassen om (een deel van) uw credit cards, betaalpassen en geld in op te bergen zijn helaas geen overbodige luxe.

Veilig op reis

De vakantievreugde kan onverhoopt een knauw krijgen door autopech, niet in alle landen kennen ze een ANWB die 24 uur per dag beschikbaar is. Het is dan ook het overwegen waard nog wat auto-accessoires mee te nemen. Denk daarbij niet alleen aan de simpele gevarendriehoek, sleepkabel en ander pech-accessoires, maar ook aan een reserve-accu. Daarop kunt u uw smartphone, powerbank opladen of andere apparatuur laten draaien die dan nuttig/nodig is. Zorg ook voor reserve autozekeringen en reserve autoverlichting. Word uw auto zelfs gestolen, terwijl u wandelen bent, vindt hem terug met een GPS tracker.

Online uw reisartikelen kopen

Diverse reisartikelen koopt u online bij ons; van kofferlabels tot powerbanks en van kussentjes tot wereldstekkers. Wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt uw reisartikelen voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over het product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies de juiste reisartikelen bestelt.