"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

TV Beugel - Plafondbeugel

Bevestig uw tv of monitor op een stabiele wijze met een plafondbeugel. Zowel thuis als in de kantine of op kantoor is een plafondbeugel een handige, ruimtebesparende oplossing voor de bevestiging van een tv. Lees meer

Andere artikelen van TV Beugel

Muurbeugel - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 10,29
Adapter voor monitoren - Digitus
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 12,99
VESA adapter - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 15,99
VESA adapter - Neomounts by Newstar
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 26,49
TV standaard - Nedis
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 155,99
Tv standaard op wieltjes verrijdbaar 37 t/m 75 inch
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 269,99
Montageplaat - Cavus
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 121,00

Opties

Bepalend voor de keuze van een tv-beugel zijn onder meer het maximale draaggewicht en het formaat van het beeldscherm dat de tv-beugel maximaal aankan. Beide opties staan aangegeven in de specificaties bij elke tv-beugel in ons assortiment. Daarnaast zijn er instelopties voor kantelen, draaien en zwenken. Kantelen is handig als uw scherm iets hoger hangt dan de kijkpositie. Draaien van een scherm gebeurt horizontaal en is bedoeld wanneer u vanuit verschillende posities in een vertrek naar het scherm wilt kijken. Zwenken door middel van een zwenkarm is geschikt voor dichterbij halen van een scherm. Uiteraard kunt u ook gewoon kiezen voor een platte muurbeugel waarmee uw scherm vlak tegen de muur wordt geplaatst.

Montage

Monteren van een tv-beugel wordt sterk vereenvoudigd omdat maten en mogelijkheden zijn gestandaardiseerd door de Video Electronics Standards Association (VESA). Dit vereenvoudigt ook de beugelkeuze, want is de VESA-maat bekend kunt u die eenvoudig in ons keuze menu selecteren. De meeste schermen zijn voorzien van schroefgaten volgens de VESA-standaard. Is dit niet het geval, kunt u ook kiezen voor een VESA-adapter. Let bij het monteren op het type materiaal. Stenen en betonnen achterwanden vormen geen probleem. Is de wand van hout of gipsplaat, ga dan na of de wand het draaggewicht van scherm en beugel wel aankan. Gebruik altijd geschikt montagemateriaal, zeker bij gipsplaten. Een alternatief in dat geval is het gebruik van een plafondbeugel.