Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerstboom

Kerstboom, welke boom kiest u?

Wilt u een mooie boom binnen plaatsen om de kerstsfeer in huis te halen? Wij bieden de mooiste decoratie voor binnen en buiten met de kerst. Maar met name ook een gezellige boom om in de kamer, gang of in de tuin neer te zetten. Bij Allekabels kunt u kiezen tussen een kerstboom versierd met verlichting en bomen zonder verlichting. Bijna al onze bomen zijn voorzien van LED verlichting. U kunt natuurlijk ook zelf uw boom met verlichting versieren, met diverse soorten LED of met een van de andere soorten verlichting voor de kerst. U bent er dan zeker van dat uw boom precies de juiste sfeer treft.

Kerstboom in verschillende afmetingen

Een kerstboom versierd of naturel vindt u bij ons in alle maten, vanaf 30 centimeter hoogte tot wel 2,5 meter! Kleine bomen met verlichting worden meestal gevoed door batterijen, zodat ze makkelijk overal geplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld op de vensterbank of op tafel als stijlvolle kerstdecoratie. Tegenwoordig wordt immers niet meer zomaar gekozen voor gewone kerstversiering, maar vooral voor opvallende items binnen en buiten. Bij Allekabels vindt u een breed assortiment aan bomen die opvallen. Met een kerstboom versierd met decoratie en verlichting, hoeft u alleen nog maar met kerst de boom van zolder te halen en de stekker van de boom in het stopcontact te steken!

De kleuren van kerstmis

Kerstbomen ziet u inmiddels in allerlei kleuren, van een witte boom tot een kerstboom versierd met multicolor verlichting. Welk kleurenthema heeft uw boom met verlichting dit jaar? Voor de kerstdagen zijn de kleuren warm wit, koud wit, rood en groen erg geschikt. Wat dacht u van kerstkaarsen in good old wit? Voor halloween kunt u overigens soms van dezelfde spullen gebruik maken of toch wat meer opvallende kleurcombinaties kiezen, zoals groen, geel en roze. Daarnaast zijn er nog veel andere kleuren beschikbaar voor de boom met kerst. Heeft u uw kerstboom versierd met de juiste kleuren? Kies dan de bijpassende verlichting.

Decoratieve figuren voor in de boom

Het assortiment dat wij in huis hebben, kent de nodige figuren die in de herfst en winter een decoratieve functie hebben. De boom zelf blijkt echter ook nog steeds onverslaanbaar. Allekabels heeft deze boom dan ook in alle soorten en maten in haar assortiment. Nog geen kerstboom binnen? Wij hebben een divers assortiment aan levensechte kerstbomen, in alle vormen en maten. Alvast versierd of klaar om te voorzien van uw eigen decoratie, het kan allemaal! U kunt uw boom vervolgens decoreren met allerlei typische kerstfiguren en taferelen. U bepaalt precies de sfeer waarmee u uw kerstboom versiert.

Uw kerstboom online kopen

Een kerstboom koopt u online bij Allekabels. Of u nu een kunstboom zonder verlichting of een kerstboom versierd met verlichting zoekt, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een SPDIF kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie