"

USB A naar Lightning kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 421
€ 10,99
Incl. BTW
Productcode: 3857714
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 10,99Aantal 10-49: € 10,61Aantal 50-249: € 9,67
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Lightning naar USB A kabel
Met deze witte Allteq Lightning naar USB A kabel is het mogelijk om elk type iPhone, iPad, iPod of ander apparaat van Apple aan te sluiten op een USB aansluiting. Daarvoor moet het betreffende apparaat wel voorzien zijn van een Apple Lightning aansluiting. De kabel heeft een lengte van 0.5 meter en is bedoeld voor het overzetten van gegevens. Doordat er gebruikgemaakt wordt van USB versie 2.0, kan dat met een aanzienlijke snelheid tot maximaal 480 Mbit per seconde. Uiteraard is het ook mogelijk om de accu van de iPhone of iPad op te laden met de kabel. Daarvoor kan een vermogen geleverd worden van maximaal 15 watt met een maximale stroomsterkte van 3 ampère.

Eenvoudig in gebruik
Deze Allteq kabel is zeer eenvoudig te gebruiken. Wil je een iPhone of iPad koppelen met een computer of laptop? Dan sluit je de kabel aan op de Lightning aansluiting van je apparaat. De USB A stekker aan de andere kant kan worden gekoppeld met een USB poort op de computer. Het is niet nodig om software te installeren, al kan er wel door het mobiele apparaat gevraagd worden welke functies je wilt benutten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een verbinding voor het overzetten van data te maken en tegelijkertijd de accu van de smartphone of tablet op te laden. De kabel is voorzien van een MFI-certificering. MFI staat voor Made For Apple en is een keurmerk dat door Apple gegeven kan worden aan externe partijen voor het vervaardigen van accessoires en kabels voor Apple apparaten.

Kenmerken
• De kabel is voorzien van een officiële MFI-certificering, waardoor deze goedgekeurd is door Apple
• Geschikt voor alle iPhone, iPad en iPod apparaten met een Lightning aansluiting
• Kan gebruikt worden voor overzetten van data en opladen van de accu
• Direct klaar voor gebruik, zonder installatie van software
• Certificeringen: CE/FCC/RoHS/ISO9001/USB-IF/MFi

Technische informatie
Standaard wordt de Allteq Lightning naar USB A kabel geleverd met een garantie van 5 jaar. De kabel heeft een lengte van 0.5 meter en is ook verkrijgbaar in andere lengtes. De mantel is gemaakt van TPE en uitgevoerd in een witte kleur. Het is ook mogelijk om de kabel aan te schaffen in de kleur wit. De aansluitingen zijn bedoeld voor de koppeling met een Apple apparaat en een USB aansluiting. Daarvoor is een Lightning male stekker aan de ene kant gemonteerd en een USB A male stekker aan de andere kant. De kabel is voorzien van USB versie 2.0 en kan data verwerken met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde.

Specificaties

CertificeringenCE/FCC/RoHS/ISO9001/USB-IF/MFi
ChipsetC94
KleurWit
Lengte0.5 meter
MantelTPE
Maximaal vermogen15 watt
Maximale overdrachtssnelheid480Mb/s
Maximale stroomsterkte3A
MerkAllteq
Productcode: 3857714
Andere producten in deze categorie
USB 2.0 Kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 3,19
USB A stekker - Gereedschapsloos
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 0,69