"

USB hub - 10 poorten

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 99
€ 77,99
Incl. BTW
Productcode: 1342127
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Bijna iedereen kent het probleem dat ook hier geen enkele USB-poort vrij of gemakkelijk toegankelijk is. De ICY BOX IB-AC6110 is hier ideaal voor. De USB-Hub creëert 10 extra poorten en voelt zich naast het privégebruik ook heel comfortabel in een professionele omgeving. Dit is vooral te danken aan de robuuste metalen behuizing van aluminium, die niets zo snel doet schudden - in de ware zin van het woord.

USB 3.0 heeft een bandbreedte tot 5 GBit/s. Met de ICY BOX IB-AC618 Hub kan de snelle USB 3.0 tien keer worden gebruikt. USB 3.0 is naar beneden toe compatibel, dus het is ook geschikt voor USB 2.0-apparaten en -kabels (met hun snelheid). De USB laadpoort (5 V / 2.1 A) voldoet aan de nieuwe acculaadspecificatie BC 1.2 en biedt een handige manier om smartphones, tablets, digitale camera's en accu's (zgn. power banks) op te laden.

Snelle tanker
De IB-AC6110 is een tienvoudige USB 3.0 hub, waarbij de tiende poort ook een snelle oplaadpoort is, klaar om meer versterkers te leveren dan de andere. Zo zorgen tot 2,4 ampère voor een comfortabele en snelle energievoorziening van de mobiele apparaten.

Co-Denker
Een actieve chipset communiceert met de apparaten en bepaalt zo het stroomverbruik van elk apparaat. Vervolgens wordt de stroomvoorziening automatisch aangepast, zodat elk apparaat altijd van voldoende en optimaal vermogen wordt voorzien.

Warmtewisselaar
De gebruikte opslagmedia, zoals externe harde schijven of USB-sticks die via de hub op de pc zijn aangesloten, kunnen eenvoudig via plug & play worden geplaatst en verwijderd. Het hoogwaardige aluminium zorgt voor een passieve warmte-uitwisseling met de omgevingslucht.

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 210x USB A female
Afmetingen45 x 145 x 25 mm
Gewicht160 gr
Kabellengte80 centimeter
KleurZwart
MateriaalAluminium
Versie3.0 - SuperSpeed
VoedingBusgevoed/adapter (incl.)
Productcode: 1342127
Andere producten in deze categorie