Zwenkbare TV beugel - t/m 42 inch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Schermformaat: t/m 42 inch,
Muurafstand: 100 - 470 mm,
Draaibaar/Kantelbaar: 180°/ 20°,
Max. gewicht: 30 kg,
VESA: 75/100/200.
Productcode: 1098013
voorraad: 408
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
€ 22,99 € 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1098013
Meer informatie over dit product

De TV Beugel Easy Scope Twin M is een bestseller en dat is niet zonder reden. Voor een schappelijke prijs heeft u een flexibele TV muurbeugel voor televisies met een schermformaat tussen 17 en 42 inch. De TV beugel is zowel draaibaar als kantelbaar, waardoor u uw TV in vrijwel elke gewenste positie kunt richten. Door de uitvoering in zwart valt de TV beugel daarnaast nauwelijks op wanneer u deze tegen de muur bevestigt. De TV beugel is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd inclusief benodigd bevestigingsmateriaal.

Maten en afstand van de muur

Met de Easy Scope Twin M TV beugel bevestigt u gemakkelijk een TV met een gewicht tot wel 30 kilo tegen uw muur. Het bevestigingsdeel dat u aan uw muur schroeft, is maar 8 x 15 cm groot. Hierdoor is de TV beugel vrij compact, maar toch stevig genoeg om televisies tot 42 inch te dragen. De TV beugel is geschikt voor TVs met VESA maat 75x75, 100x100 en 200x200. De VESA maat refereert aan de vier schroefgaten aan de achterkant van uw televisie, waaraan u de TV beugel kunt bevestigen. Heeft uw TV niet de geschikte VESA maat, dan kan een VESA adapter wellicht een uitkomst zijn.

Zwenkbaar en kantelbaar

Doordat de arm van de TV beugel op twee plekken zwenkbaar is, creëert de TV beugel veel bewegingsvrijheid. Uw TV is hiermee 180° draaibaar, ideaal wanneer u vaak vanaf verschillende plekken in de ruimte televisie kijkt, of wanneer u graag met uw meubilair schuift. Daarnaast is de Easy Scope Twin M ook nog 20° kantelbaar, waardoor u de TV desgewenst een klein stukje omlaag of omhoog kunt kantelen. Met deze muurbeugel kunt u de televisie op een afstand van 100 –tot 470 mm van de muur hangen.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie