"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Xbox One kabel

Xbox One - Controller laadkabel - 3 meter - Allteq
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 6,39
Micro usb kabel - Allteq
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 9,59
Micro usb kabel - Allteq
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 11,69
Micro usb kabel - Allteq
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 13,79
Micro usb kabel - Allteq
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 14,79

Xbox One accessoires Microsoft gameconsole

De Xbox One is de achtste videogame console van Microsoft en de directe opvolger van de Xbox 360. Microsoft begaf zich voor het eerst op de gameconsole markt met de originele Xbox en ging daarmee de strijd aan met onder andere Sony die de Playstation gameconsole uitbrengt. In Nederland zijn de Xbox One en de daarbij horende Xbox One accessoires vanaf september 2014 verkrijgbaar in de winkels. In het begin waren er wat klachten over de videogame console van Microsoft. Zo waren spelers bijvoorbeeld niet blij dat zij de console verplicht met Kinect moesten aanschaffen. Deze klachten zijn serieus genomen en inmiddels zijn de meeste impopulaire beslissingen aangepast waardoor er steeds meer mensen eigenaar zijn van een Xbox One en daardoor ook op zoek zijn naar Xbox One accessoires. Deze accessoires lopen uiteen van Xbox One kabels voor de aansluiting op televisie en internet tot controllers voor de bediening van de vele spellen die u op de console kunt spelen inclusief opladers voor deze controllers.

Optische en HDMI kabel Xbox One accessoires

Wat betreft Xbox One accessoires wordt de basis gevormd door een Xbox One kabel om het aansluiten van de console op een televisie mogelijk te maken. U moet de spellen immers zichtbaar maken op een beeldscherm om op de Xbox One te kunnen spelen. In het assortiment Xbox One accessoires vindt u dan ook verschillende video kabels waarmee dit gerealiseerd kan worden. De meeste gebruikte Xbox One kabel voor dit doeleind is de HDMI kabel. Een andere optie is een optische kabel. Het is belangrijk dat u deze Xbox One accessoires van de beste kwaliteit kiest om het beeld zo mooi mogelijk over te brengen. Een goed advies is een Xbox One kabel kopen die zo kort mogelijk in lengte is. Deze korte lengte zorgt er namelijk voor dat er zo min mogelijk kwaliteit van het beeld verloren gaat. Bij de aankoop van een HDMI kabel voor de Xbox One kunt u overwegen om iets meer te betalen voor een Premium Certified Cable of een extra dikke kabel met vergulde HDMI aansluitingen om voor een zo goed mogelijke beeldkwaliteit te zorgen. Minimaal moet de Xbox One kabel in staat zijn een 4K videosignaal over te brengen.

Netwerk Xbox One kabel, aansluiting internet

Een HDMI kabel als Xbox One accessoire is niet alleen belangrijk om uw games zo mooi mogelijk op het beeldscherm te kunnen zien. De gameconsole van Microsoft kan namelijk nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld ook Skypegesprekken met de Xbox One voeren, internetten en verschillende video apps installeren zoals Netflix en YouTube. Om hier gebruik van te kunnen maken moet u de console met een Xbox One kabel op het internet aansluiten. Een internetverbinding maakt de ervaring van het gamen op een Xbox One vele malen beter. U bent met behulp van deze Xbox One accessoires namelijk ook in staat om de spelcomputer met Xbox Live te verbinden en multiplayer games online te spelen. Voor de meeste gamers is het spelen van games tegen andere mensen online de voornaamste reden om de Xbox One accessoires aan te schaffen waarmee een verbinding met het internet mogelijk is. Het verbinden met Xbox Live via een netwerkkabel stelt u ook in staat om nieuwe games te downloaden, video’s te bekijken, opgenomen gameplay video’s te delen en de gamestatistieken van uzelf en vrienden te bekijken.

Controller Xbox One accessoires bediening

In het assortiment Xbox One accessoires van Allekabels vindt u ook verschillende controllers waarmee u de bediening kunt regelen op de gameconsole. De controller van de Xbox One is verkrijgbaar in een bedrade en draadloze variant. Het voordeel van een controller bedraad is dat de verbinding met de console altijd zuiver en betrouwbaar is. Het voordeel van een controller draadloos voor de Xbox One is dat u hiermee makkelijk overal in de kamer kunt gaan zitten om de games te spelen en er nooit een Xbox One kabel in de weg zit. Is uw controller beschadigd dan kunt u ook losse onderdelen hiervoor als Xbox One accessoires kopen. Onder andere Thumb Grips en Control Sticks kunt u los kopen en vervangen op uw controller om uw game ervaring weer zo optimaal mogelijk te maken. Een interessante Xbox One accessoire is een speciale adapter waarmee het mogelijk is om de spellen op de gameconsole van Microsoft met een toetsenbord en muis te spelen.

Kabels en oplaadaccessoires Xbox One controller

De laatste Xbox One accessoires die we noemen, zijn bedoeld voor het opladen van de controllers. Zo kunt u bijvoorbeeld een Xbox One kabel kopen waarmee u de draadloze controller kunt opladen. Deze controller laadkabel is een USB kabel met aan de ene kant een standaard USB A aansluiting en aan de andere kant een USB Micro B aansluiting. Deze losse laadkabels zijn alleen nodig als u een Xbox One controller draadloos heeft. Aangezien de controller bedraad al door de connectie met de console van stroom wordt voorzien. Een andere mogelijkheid voor het opladen van de controller is een speciale Xbox One accessoire. Dit is namelijk de Xbox One Duo Lader waarmee u twee draadloze controllers tegelijk kunt opladen. Na het gamen plaatst u de controllers op deze Xbox One accessoires om ervoor te zorgen dat u, wanneer u de Xbox One weer opstart, over volledig opgeladen controllers beschikt.