Speaker - Visaton - FR16

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 17cm (6.5"),
RMS vermogen: 80 Watt.
Productcode: 1047910
voorraad: 133
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 23,99
€ 23,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047910
Meer informatie over dit product

Deze Visaton FR16 plafondspeaker is een iets grotere speaker die u eenvoudig in uw plafond monteert. Hij heeft een diameter van 17 centimeter. Maar toch is de speaker eenvoudig weg te werken in het plafond. Zowel door de witte kleur van de plafondspeaker als door zijn ontwerp, maar eigenlijk geldt dit laatste voor vrijwel alle soorten plafondspeakers. Het feit dat ze aan het plafond hangen, betekent namelijk dat ze direct uit uw blikveld verdwijnen, omdat we als mens eerder geneigd zijn naar de zijkant te kijken. Grote speakers aan uw muur zullen eerder opvallen. Dus als u een discrete manier zoekt om audio af te spelen, bij u thuis, op kantoor of ergens anders, dan zijn plafondspeakers een goede optie.

Bestand tegen zout en zoet water

Het maakt niet uit of het plafond waar u de Visaton FR16 plafondspeaker in monteert zich binnen of buiten bevindt en of het in contact kan komen met water of niet. Deze plafondspeaker heeft namelijk een IP65-beveiligingswaarde. Dit is de afkorting voor International Protection Rating. Hiermee geeft de fabrikant van het desbetreffende product aan hoe het zit met de beveiliging, of het product bijvoorbeeld tegen water en stof kan. In dit geval, met IP65, betekent dit dat de speaker zowel stof- als waterdicht is. Dit maakt hem uitermate geschikt om buiten op te hangen of in ruimtes die nat kunnen worden, zoals een badkamer, sauna, zwembad of op een schip of boot. Het maakt niet uit of de speaker in contact komt met zoet of zout water, want hij is tegen allebei de soorten bestand.

In verschillende soorten ruimtes en plafonds te monteren

Deze inbouwspeaker is geschikt om in vochtige ruimtes op te hangen. Hij is namelijk helemaal waterdicht en roestbestendig. Hij heeft ook een vrij hoog vermogen, zeker voor een plafondspeaker, van 80 watt. Een ander handig iets van deze speaker is dat hij goed tegen vrijwel elke temperatuur kan, mits deze temperatuur tussen de -40 graden Celsius en de +80 graden Celsius blijft. Dat is vrijwel altijd. Het maakt deze Visaton FR16 plafondspeaker geschikt voor vrijwel elke ruimte, of dat nu binnen of buiten is, en voor vrijwel elke temperatuur. Tel daar bij op dat hij gemakkelijk te installeren is en u haalt met dit product een handige en multifunctionele luidspreker in huis.

Specificaties

TypePlafondspeaker
ExtraZeewaterbestendig
Impedantie4 Ohm
Diameter17cm (6.5")
RMS vermogen80 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie