Telefoonhoorn kabel RJ10 - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Telefoonhoorn kabel,
Type: 4-aderig Plat gekruld,
Aansluiting 1: RJ10 Male,
Aansluiting 2: RJ10 Male,
Van 0.3 tot 1.5 meter.
Productcode: 1019218
voorraad: 19.810
€ 1,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1019218
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Een telefoon aansluiten op een telefoonhoorn doet u gemakkelijk met de Goobay RJ10 telefoonhoorn kabel. Aan allebei de kanten van de kabel zit een RJ10-connector. De ene zijde stopt u in uw telefoontoestel en de andere in uw telefoonhoorn. De kabel zelf is in spiraalvorm, heeft een zwarte kleur en de totale lengte mits helemaal uitgestrekt is 1,5 meter. Omdat de vorm gekruld is, is de lengte in de praktijk 30 cm. Dus als u thuis nog een ietwat oudere telefoon heeft en u wilt deze voorzien van een kwalitatief goede kabel, dan is deze telefoonhoornkabel van Goobay de kabel die u zoekt.

Waarom deze kabel gebruiken?

Vandaag de dag zijn telefoons steeds vaker draadloos. Uiteraard alle mobiele telefoons, maar ook thuis wordt er steeds vaker gebruikgemaakt van een losse telefoon zonder draad. Vaak gebeurt dit met een dock waarin hij gezet kan worden als u hem niet gebruikt. Maar toch zijn er nog steeds mensen die gebruikmaken van een telefoontoestel met een bedrade hoorn. Het voordeel hiervan is dat u altijd weet waar de telefoon is, omdat u gebonden bent aan de kabellengte als u loopt. Een ander voordeel is dat u nooit met batterijen in de weer hoeft te zijn met een bedrade telefoon. Want niets is zo vervelend als willen bellen, maar merken dat de batterijen leeg zijn of de accu. Met de Goobay RJ10 telefoonhoorn kabel behoren deze problemen tot de verleden tijd.

Gebruik

Deze kabel werkt volgens het plug-and-play principe. De ene zijde, met een RJ10-connector, klikt u eenvoudig in uw telefoonhoorn en de andere zijde, met een 8 mm brede RJ10-connector, steekt u in uw telefoontoestel. Op deze manier verbindt u dus simpel het toestel met de hoorn en kunt u beginnen met bellen. Een ander voordeel van een vaste telefoon is dat u altijd bereik heeft. Kortom, zoekt u een manier om uw telefoonhoorn en -toestel met elkaar te verbinden, dan is deze telefoonkabel een handige manier om dit te doen.

Specificaties

Telefoonhoorn kabel
Type4-aderig Plat gekruld
Aansluiting 1RJ10 Male
Aansluiting 2RJ10 Male
Van 0.3 tot 1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie