Netwerk switch - 5-poorts

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Netwerk switch - 5-poorts
Netwerk switch - 5-poorts
   
Merk: D-Link DGS-1005D,
Snelheid: Gigabit - 10/100/1000 Mbps,
Aantal poorten: 5.
Productcode: 1228491
voorraad: 352
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 22,99
€ 22,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1228491
Meer informatie over dit product

Met de D-Link DGS 1005D netwerkswitch is het mogelijk om 5 apparaten te verbinden met een netwerk. Dit product is dus bedoeld voor apparaten zoals computers, laptops en netwerkschijven. Het kastje is voorzien van 5 aansluitingen die bedoeld zijn voor het aansluiten van netwerkkabels. Deze switch is direct klaar voor gebruik. Het enige dat u hoeft te doen is hem aansluiten op een stroompunt met de meegeleverde adapter en de gewenste netwerkkabels in de daarvoor bestemde poorten te plaatsen. De snelheden die voor een verbinding met dit product gebruikt kunnen worden variëren tussen minimaal 10 Mbit per seconde tot maximaal 1 gigabit per seconde.

Technische specificaties

Deze netwerkswitch van D-Link maakt gebruik van een AC-adapter die het apparaat van voeding voorziet. Er is geen software nodig om het te installeren, dus u kunt het direct uit de verpakking halen en aansluiten. Als de D-Link DGS 1005D voorzien is van voeding dan kunnen de netwerkkabels voor de apparaten die u wilt verbinden worden aangesloten. Hiervoor beschikt het apparaat over 5 female RJ45-aansluitingen. Als het op een bestaande verbinding wordt aangesloten dan past het zichzelf aan de snelheid van het netwerk aan. De snelheid op de switch kan variëren tussen 10 Mbps, 100 Mbps en 1 Gbps (1000 Mbps).

Overige eigenschappen

Het apparaat is voorzien van Quality of Service, ook wel QoS genoemd. Hiermee geeft de D-Link DGS 1005D prioriteit aan dataverkeer dat via de switch wordt verzonden. Dit betekent dat belangrijke data voorrang krijgt op minder belangrijke data. Het apparaat heeft een breedte van 108 millimeter, is 142 millimeter lang en 31 millimeter hoog. Naast het kastje zelf en de bijbehorende adapter voor de voeding ontvangt u ook een handleiding met uitleg over functies en de mogelijkheden.

Extra informatie

Aan de voorkant van de netwerkswitch van D-Link zijn verschillende ledlampjes gemonteerd. Deze tonen de activiteit van het netwerk tijdens het gebruik aan. Het apparaat is zo ontworpen dat het automatisch de instellingen van het netwerk overneemt. Het beschikt ook over Flow Control, hiermee wordt verlies van data tijdens de overdracht voorkomen. Dit product is een ideale en betaalbare oplossing voor in huis en voor op kleine kantoren. Geen gedoe met instellingen en configureren van een verbinding, alleen maar aansluiten en direct gebruik kunnen maken van de voordelen van een eigen netwerk.

Ethernetsnelheid: Gigabit Ethernet (1000 Mbps)

In de verpakking:
- AC-adapter
- Handleiding

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie