Full-range luidspreker 8 cm (3.3") 4 Ohm

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Merk: Visaton - FR 7,
Type: Full range speaker,
Impedantie: 4 Ohm,
Inbouwdiameter: Ø75mm,
Afmetingen: Ø96mm x 37mm,
RMS vermogen: 10 Watt.
Productcode: 1221147
leverbaar: 19
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1221147
Meer informatie over dit product

Dit is een multifunctionele speaker die geschikt is voor inbouw. De specificaties van dit artikel maken het mogelijk om alle soorten tonen op de beste manier naar buiten te brengen. De Visaton FR 7 80 millimeter full range speaker heeft dan ook een zeer goede basweergave, laat hoge tonen perfect klinken en ook middelhoge tonen komen met de beste kwaliteit uit deze speaker. Het product heeft een gebalanceerde frequentierespons en een hoge efficiëntie. Door deze eigenschappen is de luidspreker dan ook goed geschikt voor inbouw in kleine ruimtes. Maak u gebruik van meerdere exemplaren, dan kunt u daarmee een ultiem surround geluid voortbrengen.

Technische gegevens

Deze Visaton FR 7 80 millimeter full range speaker heeft is ideaal als driver voor 100 volt netwerkkolomluidsprekers. Het apparaat heeft een nominaal vermogen van 10 watt met een maximaal vermogen van 15 watt. De nominale impedantie is 4 Ohm. Deze speaker heeft een frequentiebereik van 130 Hertz tot en met 20.000 Hertz. Het gemiddelde geluidsdrukniveau is 86 dB en het excursielimiet is ongeveer 2 millimeter. De resonantiefrequentie van dit product is 150 Hertz. De openingshoek van dit product bij – 6 dB is 180 graden / 4000 Hertz. De speaker is voorzien van montagegaten die gebruikt kunnen worden om het geheel mee vast te zetten in een daarvoor bestemde opening.

Overige informatie

De Visaton FR 7 80 millimeter full range speaker heeft aan de achterkant de mogelijkheid voor het aansluiten van een audiokabel. Daarvoor zijn er twee contactpunten beschikbaar. Voor de montage moet de uitsparing een diameter hebben van 75 millimeter. De speaker zelf heeft een diameter van 80 millimeter. De voorplaat heeft een hoogte van ongeveer 3 millimeter waardoor deze iets uitsteekt. Het is dan ook aan te raden om na de montage gebruik te maken van een luidsprekerrooster om het artikel te beschermen tegen eventuele beschadigingen. De inbouwdiepte van de speaker is minimaal 37 millimeter. Voor de montage kan er gebruik worden gemaakt van schroeven met een diameter van 4 millimeter per stuk.

Specificaties

MerkVisaton - FR 7
TypeFull range speaker
Impedantie4 Ohm
InbouwdiameterØ75mm
AfmetingenØ96mm x 37mm
RMS vermogen10 Watt
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie