Overige Producten 
Kabels 
Account  

Eierkoker

Magnetron eierkoker - Hama
Verzending na 3-4 werkdagen
€ 12,99
Leverbaar: 200
Verzending na 3-4 werkdagen
Krups F 234-70 wit Ovomat Trio - F 234 70 - Krups
Verzending na 3-4 werkdagen
€ 30,19
Leverbaar: 60
Verzending na 3-4 werkdagen

Moeiteloos een perfect ei koken met een eierkoker

Met een eierkoker maakt u uw ontbijt gemakkelijk compleet. Want wat is nu een ontbijt zonder eitje? Helaas hebben we in de ochtend vaak genoeg andere dingen te doen. Door gebruik te maken van een eierkoker kunt u rustig iets anders gaan doen, terwijl uw eieren de gewenste hardheid bereiken. Zo kunt u nog even een kopje koffie zetten en uw boterhammen smeren. Een eierkoker is meestal voorzien van een zoemer of ander signaal, zodat u weet wanneer al het water verdampt is. De eieren zijn dan klaar. U hoeft zich ook nooit meer druk te maken om een te hard of te zacht gekookt ei. Een perfect ei koken wordt kinderspel!

Eierkokers: toebehoren

Om rommel te voorkomen, is het belangrijk dat er voor het koken een gaatje wordt geprikt in elk ei. Hierdoor laat u de lucht eruit, die zich aan de bolle kant van het ei bevindt. Dit voorkomt dat een ei barst of lekt tijdens het koken. De meeste eierkokers worden geleverd met een eierprikker, waarmee dat gaatje prikken zo gebeurd is. Ook ontvangt u vaak een maatbeker, waarmee u precies de juiste hoeveelheid water kunt toevoegen. De hoeveelheid water is verschillend per gewenste hardheid van uw ei. Een deksel zorgt ervoor dat de stoom het apparaat niet kan verlaten. Deze deksels hebben meestal een kijkvenster, zodat u uw eieren niet uit het oog hoeft te verliezen. Sommige deksels hebben een stoomuitlaat. Hierdoor kan de stoom na het koken gemakkelijk ontsnappen.

Vermogen en beveiliging

Eierkokers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, uiteenlopend van 200 tot 400 Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de eieren gekookt worden. Voor de veiligheid hebben enkele eierkokers een ingebouwde droogkookbeveiliging of automatische afslag. Zodra het water verdampt is en de eieren klaar zijn, schakelt het apparaat zichzelf uit. Hierdoor kan het niet oververhit of beschadigd raken en worden de eieren niet te ver gekookt. Mocht u uw eitje niet direct opeten, dan zijn er ook eierkokers met een warmhoudfunctie. Het ei kookt niet verder, maar blijft wel lekker warm. Zodra iedereen uit bed gerold is, zet u de eitjes warm op tafel.

Het perfecte ei

Niets zo jammer als een te hard gekookt ei, wanneer u zich net verheugde op een zacht eitje om lekker met brood in te soppen. En andersom valt een te zacht gekookt ei vaak ook niet in de smaak. Dit soort problemen zijn snel uit de wereld geholpen met een eierkoker. De keuze uit een hard- of zachtgekookt ei heeft u altijd wel, maar veel eierkokers bieden nog meer opties voor het instellen van de hardheid van het ei. Sommige eierkokers zijn in te stellen tot wel 13 verschillende hardheids-standen. En heeft u niet altijd zin in een gekookt ei, dan zijn er zelfs eierkokers waarmee u uw ei ook kunt pocheren of bakken.

Uw eierkoker online kopen

Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.