HDMI kabel 2.0 - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
HDMI kabel 2.0 1.5 meter
   
HDMI Kabel ,
Type: 2.0b - High Speed met Ethernet,
Extra: Geschikt voor 4K@60Hz, Premium Certified,
Aansluiting 1: HDMI A Male,
Aansluiting 2: HDMI A Male,
Verguld: Ja,
1.5 meter.
Productcode: 1443545
voorraad: 1.429
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 17,99Aantal 10-49: € 17,36Aantal 50-249: € 15,83Aantal 250+: € 14,39
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1443545
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

De Goobay Premium HDMI kabel 1.5 meter is een goed en betaalbaar product waarmee u verschillende apparaten kunt koppelen. Tegenwoordig werken veel toestellen met deze digitale standaard, dus dat maakt dit snoer handig om aan te schaffen. Het is een digitale verbinding die snel en betrouwbaar is. Verwerkt wordt zowel het audio- als het videosignaal. Aan beide uiteindes zit een mannelijke A-connector die u in twee verschillende toestellen dient te pluggen. Dit kan een televisie, spelletjescomputer, soundbar, Blu-ray speler, Dvd-speler of een ander apparaat zijn. Het enige dat van belang is, is dat ze een geschikte poort hebben. De kabellengte is 1,5 m.

Beeld is altijd scherp

Het voordeel van High-Definition Multimedia Interface is dat dit type aansluiting overweg kan met zeer grote resoluties. Een avondje, de door uzelf in 4K-kwaliteit geschoten, filmpjes bekijken van al uw snowboard-avonturen, gaat met dit snoer gemakkelijk. Deze Goobay Premium HDMI kabel 1.5 meter is tevens een gecertificeerd snoer met de mogelijkheid tot High Speed Ethernet. Dit maakt het artikel, met een snelheid tot wel 18 GB/sec, erg snel. Hierdoor kan hij overweg met grote resoluties en professionele beelden. HDR, 3D en 4K @60Hz (3840 x 2160 pixels) gaat allemaal vlekkeloos en vloeiend.

Wijze van gebruik

Het aansluiten van uw televisie of ander beeldscherm met uw gameconsole, soundbar, Blu-ray of Dvd-speler met deze Goobay Premium HDMI kabel 1.5 meter is gemakkelijk. De ene mannelijke connector stopt u in het ene apparaat en de andere connector in het andere toestel. De verbinding zal gelijk tot stand komen en u kunt beginnen met genieten, of dat nu is door naar een mooie film of serie te kijken, of door met de ogen dicht naar de mooiste muziek te luisteren. Het voordeel van High-Definition Multimedia Interface, in vergelijking met VGA of DVI, is dat het beeld scherper en mooier is. Ten tweede is hij snel en kan zodoende met zeer grote beeldresoluties overweg. Ten derde hebben vrijwel alle videoapparaten tegenwoordig High-Definition Multimedia Interface, dus dat is makkelijk. U kunt in principe hetzelfde product voor veel verschillende toepassingen gebruiken.

Ondersteunt 4K @ 60Hz
3D met 4K resolutie
Ondersteunt HDR (High Dynamic Range)
Ondersteunt ARC (Audio Return Channel)
Ondersteunt HDCP
21:9 Aspect Ratio

Adermateriaal: Koper
Aderdikte: AWG 30
Afschermingen: 3-voudig
Kabeldikte: 6 mm
Ferrietkern: Nee
Maximale overdrachtssnelheid: 18 Gbit/s
HDMI Premium gecertificeerde kabel

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie