HDMI Micro naar HDMI A kabel

Vandaag besteld, dinsdag in huis
HDMI Micro naar HDMI A kabel 0.20 meter
   
HDMI micro naar HDMI A kabel - Zwart,
Aansluiting 1: HDMI A Female,
Aansluiting 2: HDMI Micro D Male,
0.20 meter.
Productcode: 1218297
voorraad: 5.047
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1218297
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Het aansluiten van audio- en videoapparaten kan op verschillende manieren. Voor elke soort aansluiting is er dan ook een type stekker beschikbaar. Omdat niet elk apparaat dat u wilt verbinden met een ander apparaat over dezelfde aansluiting beschikt, zult u soms gebruik moeten maken van een adapter of verloopkabel. DeValueline VGVP34790B02 HDMI-micro naar HDMI-A-kabel is een veelzijdig product die gebruikt kan worden voor het aansluiten van een standaard HDMI-A-kabel op een -micro-aansluiting. Met deze adapter kunnen niet alleen audio en video worden overgebracht van het ene apparaat naar het andere, maar kan dit ook over een netwerk. De Valueline VGVP34790B02 heeft een lengte van 20 centimeter en is bedoeld als adapter of verloopstekker. De kabel heeft aan de ene zijde een female HDMI-A-aansluiting. Aan de andere zijde zit een micro-stekker, dit is een male stekker. Deze stekker wordt gebruikt voor het aansluiten van de adapter op het apparaat dat u wilt aansluiten op een tv of monitor.

Overige eigenschappen

De ader van dit product is gemaakt van koper om te zorgen voor goede geleiding. Deze ader wordt beschermd door een mantel van pvc die ook straling van andere apparaten zoveel mogelijk tegenhoudt. Het is met de Valueline VGVP34790B02 HDMI-micro naar HDMI-A-kabel mogelijk om apparaten met een netwerk te verbinden om vervolgens beeld te tonen in een resolutie van 1080p tot 4K, 3D en Deep Color. Met de micro-aansluiting wordt het dan mogelijk om apparaten aan te sluiten op een LCD- of plasma-televisie. Het signaal dat over dit snoer verzonden wordt is digitaal en gaat over 19 geleiders.

Verdere informatie

Deze kabel beschikt over de mogelijkheid om beelden via ethernet te verzenden. De versie die dit product ondersteunt is dan ook High Speed met ethernet. Het is dan ook mogelijk om een digitaal signaal vanaf een klein apparaat zoals een smartphone of een tablet via deze verloopstekker naar een televisie of monitor te versturen. Hiervoor moet het apparaat dat u daarvoor wilt gebruiken wel beschikken over een micro-aansluiting waar de betreffende stekker op kan worden aangesloten. De kabel is geschikt voor het overbrengen van audio en video.

Deze High Speed HDMI™-kabel met ethernet is geschikt voor het netwerken van apparaten en kan videoresoluties van 1080p en hoger aan, waaronder geavanceerde display technologieën zoals 4K, 3D en Deep Color. De micro-connector stelt u in staat om uw apparaten te verbinden met een home cinema-set, LCD- of plasma TV.

Type: HDMI™
Connector 1: HDMI™ A Female
Connector 2: HDMI™ Micro Connector
Verguld: Nee
Lengte: 0.2 m
Type Aansluiting: Recht
Kleur: Zwart
Ader: Koper
Signaal: Digitaal
Geleiders: 19
Buitenmateriaal: PVC
Max. resolutie: 3840x2160
AWG-waarde: 30
Diameter: 4.5 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie