Filter

   
Halogeenlamp - G4 - 35 lumen
 
Productcode: 1092792
Specificaties
LamptypeHalogeen
Vermogen5 Watt - 12 Volt
Lichtsterkte35 Lumen
DimbaarJa
LichtkleurExtra warm wit - 2800 K
Halogeenlamp - G4 - 35 lumen

Lampen kunnen voorzien worden van verschillende soorten verlichting. Het is afhankelijk van het type verlichting welk lampje er gebruikt moet worden. De Goobay G4-lamp halogeen is geschikt om gebruikt te worden als steeklampje in een daarvoor bestemde fitting. Dit licht is helder en straalt warm wit licht uit. Dit type kan gebruikt worden voor de verlichting in bijvoorbeeld een oven of een magnetron. Of deze uitvoering ook geschikt is voor het beoogde doel is afhankelijk van de fitting die gebruikt wordt. Deze halogeenlamp is zeer eenvoudig te installeren. Hiervoor wordt het oude exemplaar uit de fitting gepakt en worden de beide pootjes van dit artikel in de fitting geschoven.

Technische eigenschappen

De Goobay G4-lamp halogeen is een compact klein lampje. Het heeft een lengte van 31 millimeter en is 8 millimeter in diameter. Het energielabel dat aan dit artikel is toegekend is label C. Dit betekent dat de dit product op een schaal van A (zuinig) tot en met G (niet zuinig), redelijk zuinig is. De lichtstroom die wordt geproduceerd heeft een sterkte van 35 lumen. Het product heeft een vermogen van 5 watt bij een spanning van 12 volt. Let bij de aanschaf van dit product op het nodige wattage en de spanning van de lamp waarin dit product geplaatst moet worden.

Overige eigenschappen

Dit artikel straalt warm wit licht uit en de kleurtemperatuur van dit product is 28K. Voor de aansluiting wordt er gebruik gemaakt van twee pinnen. Deze zijn aan de voet van het lampje van Goobay bevestigd en vormen samen een zogenaamde G4- of GZ4-voet. Het is mogelijk om de halogeenlamp te dimmen als deze in een fitting is geplaatst. Hiervoor moet de lamp met deze fitting zelf over een dimmer beschikken of aangesloten zijn op een externe dimmer zodat de felheid van het licht handmatig gecontroleerd kan worden.

Extra informatie

Voor dit type G4-halogeenverlichting is het belangrijk dat de spanning (volt) en het vermogen (watt) die nodig zijn gelijk zijn aan de waardes van de verlichting waarin het lampje wordt geplaatst. Ook moet de voet van de halogeenlamp geschikt zijn om geplaatst te worden in de fitting. Dit product is zeer eenvoudig te gebruiken en kan worden geplaatst in lampen die gebruik maken van een dimmer. Dit artikel wordt per stuk verkocht, er zit dus 1 lampje in de verpakking van dit artikel.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 2.982.330+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

15 sep

Zeer snelle levering zoals beloofd

Zeer snelle levering zoals beloofd. Goed bereikbare klantenservice die ook vriendelijk en deskundig was.

Kaisa

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie  
   
Halogeenlamp - G4 - 35 lumen
 
 
   
Halogeenlamp - G4 - 35 lumen