USB-B datakabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Versie: 2.0 - HighSpeed,
Aansluiting 1: USB-A male,
Aansluiting 2: USB-B male,
Kabellengte: 5 meter.
Productcode: 1040738
voorraad: 1.684
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1040738
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

De Goobay USB A naar USB B kabel 5 meter is een snoer met een USB-A en een USB-B connector met een totale lengte van maar liefst 5 meter. Deze kunt u voor veel verschillende apparaten gebruiken, bijvoorbeeld om ze op te laden of van nieuwe gegevens te voorzien. Beide connectoren zijn mannelijk. Deze kabels staan vandaag de dag bekend als printerkabels en dat is niet zonder reden, dit type connector wordt voornamelijk gebruikt door printers. Hiermee is het dus mogelijk om uw printer aan uw laptop of pc te koppelen. De onderdelen van deze kabel zijn niet verguld.

Snelheid van de verbinding

Dit is een USB 2.0-kabel en daarom is de maximale transfersnelheid van deze kabel 480 MB/sec. Wilt u nu een snellere verbinding om sneller bestanden over te kunnen zetten, bijvoorbeeld van een harde schijf naar uw computer en vice versa, dan zouden we eerder een versie 3.0 of 3.1-kabel aanraden. Dan is het namelijk fijn als bestanden snel verwerkt kunnen worden. Maar voor de aansluiting van een printer aan een laptop of pc doet de snelheid er niet zo toe en dus kunt u de Goobay USB A naar USB B kabel 5 meter hier prima voor gebruiken.

Type connector

Onder type B valt een aantal soorten connectoren, variërend van de hele kleine microconnectoren tot de wat grotere zoals op deze kabel. Zoals we hierboven al beschreven wordt deze aansluiting eigenlijk voornamelijk door printers gebruikt. De kleine micro-aansluitingen vindt u vooral op smartphones. Let er dus wel goed op welke aansluiting het apparaat dat u wilt koppelen met uw computer nodig heeft.

Specificaties

Aansluiting 1USB-A male
Aansluiting 2USB-B male
Kabellengte5 meter
KleurZwart
Versie2.0 - HighSpeed
Andere producten in deze categorie
33% korting
Koptelefoon - On ear
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 5,99
€ 3,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Klantenservice & Informatie