F naar Coax Verloopstekker

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
F naar Coax Verloopstekker Aansluiting 2: F-Connector Male
F naar Coax Verloopstekker
   
Coax Verloopstekker - Zilver,
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: F-Connector Male.
Productcode: 435
voorraad: 5.834
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,79Aantal 10-49: € 0,76Aantal 50-249: € 0,70Aantal 250+: € 0,63
€ 0,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 435
Meer informatie over dit product

Wordt er gebruikgemaakt van een kabelaansluiting voor het ontvangen van het signaal voor televisie, internet, telefonie en radio, dan worden deze apparaten op de aansluiting gekoppeld met een coaxkabel. Het voordeel van een kabelaansluiting is dat er hoge snelheden voor internet gehaald kunnen worden en dat het mogelijk is om radio en televisie in digitale kwaliteit te kunnen ontvangen. Een coaxkabel kan eenvoudig zelf op de gewenste maat worden gemaakt. Daarvoor moet er wel beschikking zijn over de juiste stekkers. Als een coaxkabel een goede lengte heeft en aangesloten moet worden op een ander type aansluiting, dan kan daarvoor een verloopstekker gebruikt worden. De F naar Coax Verloopstekker - Valueline - We 3004A is een goed voorbeeld hiervan.

Technische specificaties

Deze verloopstekker is bedoeld om aangesloten te worden op bijvoorbeeld de hoofdaansluiting voor de kabel, een verdeeldoos of een modem. Aan de ene kant van de F naar Coax Verloopstekker - Valueline - We 3004A zit een F-connector male. Dit is een stekker met een 1, die met behulp van een schroefaansluiting op een F-connector female aansluiting kan worden geplaatst. Dergelijke aansluitingen zijn vaak aanwezig op apparaten zoals modems, digitale ontvangers voor televisie en verdeelkasten of versterkers voor het kabelsignaal.

Overige eigenschappen

Als deze F-connector stekker is gekoppeld aan een juiste aansluiting en als deze is vastgedraaid, dan kan er een kabel op de F naar Coax Verloopstekker - Valueline - We 3004A worden aangesloten. Hiervoor heeft de verloopplug een IEC male connector aan de andere kant. Dit is een gebruikelijke coaxaansluiting waarop een IEC coax female stekker kan worden geplaatst. Voor het gebruik van deze connector hoeft enkel de koppeling met een F-connector aansluiting en een IEC female connectorkabel te worden gemaakt. De impedantie van deze coax verloopstekker is 75 Ohm.

Extra informatie

Als er gebruik wordt gemaakt van een kabelsignaal voor het ontvangen van verschillende diensten zoals televisie en internet, dan is het van belang dat de materialen die hiervoor gebruikt worden van goede kwaliteit zijn. Naast deze verloopplug is het dan ook aan te raden om gebruik te maken van kabels van goede kwaliteit en stekkers voor het aansluiten van de kabels. Bij gebruik van kabels over een grote afstand is het aan te raden om een coax antenneversterker te gebruiken. Een dergelijk apparaat kan het digitale kabelsignaal versterkt doorzenden naar de gekoppelde apparatuur. Alle benodigdheden voor het aansluiten van coaxkabels en voor het gebruik van een kabelaansluiting zijn via deze webshop te koop.

Coax Verloopstekker - Zilver,

Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: F-Connector Male,
Impedantie: 75 Ohm,
Verguld: Nee,
Per stuk.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie