Coax naar F Verloopstekker

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Coax naar F Verloopstekker Aansluiting 2: F-Connector Female
   
Coax Verloopstekker - Zilver,
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: F-Connector Female.
Productcode: 432
voorraad: 867
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,99Aantal 10-49: € 0,96Aantal 50-249: € 0,87Aantal 250+: € 0,79
€ 0,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 432
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 0,99
Meer informatie over dit product

Voor het ontvangen van een signaal voor televisie, internet en telefonie kan er gebruik worden gemaakt van verschillende technieken. Dit kan via een ADSL-aansluiting, via een glasvezelverbinding of via de kabel. Als er een verbinding via de kabel wordt gebruikt dan worden de apparaten die de nodige signalen ontvangen verbonden door middel van coaxkabels. Via een coaxkabel wordt een digitaal signaal verstuurd waarmee het mogelijk is om te bellen, te internetten en natuurlijk televisie te kijken. Op de aansluiting op een modem of een digitale ontvanger moet vaak de coaxkabel worden vastgedraaid. Door gebruik te maken van de Valueline FC-025 coax verloopstekker is het mogelijk om een standaard coaxkabel aan te sluiten op een coaxaansluiting voor een draaiverbinding.

Technische eigenschappen

Deze compacte verloopstekker is vervaardigd uit gegalvaniseerd zink en bestaat uit één stuk. Dit product is aan beide uiteinden voorzien van een aansluiting voor het maken van de koppeling met apparatuur of bekabeling. De ene kant beschikt over een male IEC-aansluiting. Hierop kan een standaard female IEC-coaxstekker worden vastgeklikt. De andere kant van de verloopstekker is voorzien van een female F-connector. Deze kan worden vastgedraaid op een male F-connector die vaak aanwezig is op bijvoorbeeld een modem of een digitale ontvanger voor televisie.

Overige eigenschappen

Dit product is zeer compact en eenvoudig te gebruiken. Hiervoor hoeft de Valueline FC-025 coax verloopstekker enkel te worden vastgedraaid op een male F-connector en kan er vervolgens op de andere aansluiting een female IEC-connector aan een coaxkabel worden geplaatst. Het is hierbij aan te raden dat er gebruik wordt gemaakt van coax kabels van hoge kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit, hoe beter het signaal is dat moet worden doorgegeven voor bijvoorbeeld internet of televisie.

Extra informatie

De verloopstekker kan gebruikt worden voor het verbinden van twee verschillende soorten coaxaansluitingen. Dit product is geschikt voor het gebruik op een analoog en een digitaal signaal. De connectoren van deze stekker zijn niet verguld en om te zorgen voor de beste kwaliteit van het kabelsignaal is het aan te raden om gebruik te maken van kabels en aansluitingen van hoge kwaliteit. Als de kwaliteit van het signaal niet naar wens is of het signaal over een lange kabel moet worden geleid, dan is het aan te raden om gebruik te maken van een coax antenne versterker.Coax Verloopstekker - Zilver,

Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: F-Connector Female,
Verguld: Nee.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie