Coax naar F Verloopstekker

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Coax naar F Verloopstekker Aansluiting 2: F-Connector Female
Coax naar F Verloopstekker
   
Coax Verloopstekker - Zilver,
Aansluiting 1: IEC Female,
Aansluiting 2: F-Connector Female.
Productcode: 434
voorraad: 9.308
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,99Aantal 10-49: € 0,96Aantal 50-249: € 0,87Aantal 250+: € 0,79
€ 0,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 434
Meer informatie over dit product

Internet, televisie en telefonie kunnen worden ontvangen via de coaxaansluiting in huis. Hierop kunnen coaxkabels worden aangesloten die het signaal voor televisie, radio, internet en telefonie kunnen doorzenden. Dit is tegenwoordig een digitaal signaal. Om de koppeling van de nodige apparaten te kunnen maken wordt er gebruik gemaakt van coaxstekkers. Een modem of een coaxaansluiting is vaak voorzien van een schroefdraad waarop een coaxkabel kan worden vastgedraaid. Dit kan met de Goobay coax verloopstekker. Deze is geschikt om vastgedraaid te worden op een coaxaansluiting zodat er een coaxkabel aangesloten kan worden.

Technische eigenschappen

De Goobay coax verloopstekker is gemaakt van gegalvaniseerd zink wat zorgt voor de beste geleiding van het door te geven signaal. Aan beide uiteinden is een aansluiting voor coax geplaatst. De ene aansluiting is een female IEC-aansluiting die bedoeld is voor het maken van de koppeling met een male IEC-coaxaansluiting. De andere kant beschikt over een female F-connector die gebruikt kan worden voor het vastdraaien van een male F-connector. Het frequentiebereik van dit exemplaar kan worden gezonden ligt tussen de 0 MHz en 2.400 MHz. De impedantie van dit product is 75 ohm.

Overige eigenschappen

Dit product is compact en heeft een gewicht van slechts 5 gram. Deze verloopstekker is eenvoudig te gebruiken. Voor de koppeling tussen twee kabels of apparaten hoeft de F-connector alleen verbonden te worden met een mannelijke F-connector. Deze kan worden vastgedraaid met behulp van het aanwezige schroefdraad. De andere connector kan aan een kabel of een apparaat worden gekoppeld met behulp van een mannelijke IEC-coaxconnector. Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van het door te geven signaal is het aan te raden om gebruik te maken van coaxkabels van hoge kwaliteit. Deze bevorderen de signaalkwaliteit.

Extra informatie

Deze verloopstekker is alleen geschikt om een coaxaansluiting mee te maken. Hiermee is het mogelijk om een digitaal signaal voor televisie door te geven, digitale radio te verzenden, telefonie te kunnen gebruiken en internet te leveren. De verloopstekker is per stuk verpakt en wordt ook per stuk verkocht. De connectoren van deze verloopstekker zijn niet verguld. Het is aan te raden om gebruik te maken van kabels met een geringe lengte van goede kwaliteit om de kwaliteit van het digitale signaal dat gebruikt dient te worden te kunnen ondersteunen.Aansluiting 1: IEC Female,
Aansluiting 2: F-Connector Female.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie