F naar Coax Verloopstekker

Vandaag besteld, woensdag in huis
F naar Coax Verloopstekker Aansluiting 2: F-Connector Male
F naar Coax Verloopstekker
   
Coax Verloopstekker - Zilver,
Aansluiting 1: IEC Female,
Aansluiting 2: F-Connector Male.
Productcode: 433
voorraad: 3.536
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,79Aantal 10-49: € 0,76Aantal 50-249: € 0,70Aantal 250+: € 0,63
€ 0,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 433
Meer informatie over dit product

Met deze Valueline FC 026 coax verloopstekker kunt u onder andere uw televisie verbinden met het kastje waarmee u digitale televisie ontvangt, met een analoog signaal voor de kabeltelevisie, met versterkers en meer. Het is een coaxkabel met een vrouwelijke IEC-aansluiting en een mannelijke F-connector. Coax bestaat al een tijdje en staat voor coaxiaal. Dit houdt in dat dit soort snoeren geleiders zijn die bestaan uit een aantal cilindrische delen. Als de kwaliteit van de kabel, waarop u dit verloopstuk dient te monteren, goed is, zal het beeldsignaal goed weergegeven kunnen worden. Hierdoor kunt u fijn naar de mooiste films, series en programma’s kijken, zonder gestoord te worden door storingen of andere vervelende zaken.

Belangrijke zaken

De Valueline FC 026 coax verloopstekker kunt u prima gebruiken om bijvoorbeeld uw televisie te verbinden met een digitale televisieontvanger of met een analoog televisiesignaal. Belangrijk is wel dat de kabel, waar u deze kwalitatieve stekker op monteert, dik is en van goede kwaliteit. Zonder een goed snoer zal de beeldkwaliteit namelijk niet optimaal zijn en kan u te maken krijgen met allerlei storingen en signaalverlies. Verder moet u goed opletten dat het apparaat waarin u de connector wilt steken van het tegengestelde geslacht is.

Overige eigenschappen

Deze verloopstekker is volledig van metaal. Dit komt de duurzaamheid en de levensduur ten goede net als de stevigheid. Dit staat weer in verband met de beeldkwaliteit, want een slechte connector zorgt natuurlijk voor een slechtere verbinding. Met dit verloopstuk heeft u daar geen last van. Het belangrijkste is dus dat u de stekker correct monteert, om signaalverlies tegen te gaan, en dat u een kabel gebruikt van goede kwaliteit.

Coax Verloopstekker - Zilver,

Aansluiting 1: IEC Female,
Aansluiting 2: F-Connector Male,
Verguld: Nee,
Impedantie: 75 Ohm,
Type connectorplating: Nikkel,
Materiaal buitenkant: Metaal,

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie