Antenne Splitter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Antenne Splitter Uitgang: 2 x IEC Male
   
Coax Splitter - 2-Weg,
Type: TV Splitter,
Retourgeschikt: Nee,
Ingang: IEC Female,
Uitgang: 2 x IEC Male.
Productcode: 1052604
voorraad: 11.617
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,49Aantal 10-49: € 1,44Aantal 50-249: € 1,31Aantal 250+: € 1,19
€ 1,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1052604
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,49
Meer informatie over dit product

Een kabelsignaal kan in huis gebruikt worden voor het doorgeven van een televisiesignaal, een radiosignaal, internet en telefonie. Tegenwoordig is het kabelsignaal nagenoeg altijd digitaal. Om op 1 aansluiting twee apparaten te kunnen koppelen, kan er gebruik worden gemaakt van de Valueline Coax 2-weg antennesplitter. Deze is voorzien van een IEC female stekker die op de aansluiting van het kabelsignaal geplaatst wordt. Aan de beide zijkanten zitten twee IEC male aansluitingen. Hierop worden de kabels aangesloten die de gegevens naar de gewenste apparaten moeten sturen. Op de splitter staat dit aangegeven met de termen In (1x) en Out (2x).

Technische eigenschappen

De Valueline Coax 2-weg antennesplitter is geschikt voor een signaal van minimaal 5 megahertz en maximaal 900 megahertz. De demping van dit product is 3,5 decibel. De behuizing is gemaakt van metaal met ingebouwde spoelen voor het verdelen van het signaal. De splitter is niet retourgeschikt. Dat betekent dat de Valueline Coax 2-weg antennesplitter niet gebruikt kan worden voor het doorgeven van een signaal voor bijvoorbeeld internet of telefonie. Dit product is direct klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden aangesloten. Als het signaal na aansluiten van deze splitter te zwak is, dan wordt het gebruik van een antenneversterker in combinatie met deze splitter aangeraden.

Coax Splitter - 2-Weg,
Type: TV Splitter,
Ingang: IEC Female,
Uitgang: 2 x IEC Male,
Demping: 3.5 dB,

Coaxiaal TV-splitter, geschikt om van een female ingang naar twee male uitgangen te gaan. Uitvoering in metalen behuizing met ingebouwde spoelen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie