Bewegingsmelder - PIR - Inbouw

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bewegingsmelder,
Type: PIR sensor - Infrarood,
Montage: Inbouw,
Beschermingsgraad: IP20,
Voeding: 230 V (netstroom),
Detectiebereik: tot 9 meter / 160°.
Productcode: 1286777
voorraad: 596
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1286777
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,99
Meer informatie over dit product

Voor het beveiligen van een woning of een ander pand kunt u gebruik maken van bewegingsmelders. Deze worden ingeschakeld als de alarminstallatie waarop de melder is aangesloten is ingeschakeld. Zodra er beweging wordt gedetecteerd wordt er een signaal doorgegeven aan de alarminstallatie zodat deze aan slaat. De Goobay PIR bewegingsmelder is een betrouwbaar en betaalbaar model dat op elke plek naar wens ingebouwd kan worden. Deze bewegingsmelder van Goobay maakt gebruik van PIR. PIR staat voor Passief Infrarood en betekent dat het apparaat geen energie verbruikt of genereert maar alleen reageert op beweging die door de sensor wordt gedetecteerd.

Technische specificaties

De Goobay PIR-bewegingsmelder is een inbouwmelder. U kunt hem dus monteren op elke gewenste plek, zolang hij maar kan worden aangesloten op een systeem voor de beveiliging. Het maximale detectiebereik van deze melder is 9 meter in een detectie hoek van 160 graden. Voor de voeding wordt er gebruik gemaakt van netstroom met 230 volt spanning. De afmetingen van dit product zijn 79 millimeter lang bij 79 millimeter breed. De inbouwdiepte van het apparaat is 25 millimeter. Om volledig gebruik te kunnen maken van de kwaliteit van dit product moet het apparaat op een hoogte van ten minste 1 meter worden gemonteerd en niet hoger dan 1,8 meter boven de grond.

Overige specificaties

De lichtgevoeligheid van de sensor is 3 – 2000 lx. De uitschakelvertraging is 10 – 420 seconde. Deze infrarood bewegingsmelder van Goobay beschikt over een IP20 beschermingsgraad. De melder is geschikt voor ledverlichting vanaf een vermogen van 5 watt en reguliere verlichting vanaf 1 watt. Het schakelvermogen is maximaal 100 watt voor ledverlichting en maximaal 500 watt voor reguliere verlichting.

Handig om te weten

Dit product kan worden aangesloten op een alarminstallatie die compatibel is met bewegingsmelders. Voor de voeding moet het apparaat worden aangesloten op netstroom en maakt het gebruik van 230 volt. Op het apparaatje zit een schakelaar waarmee de melder kan worden ingeschakeld, uitgeschakeld of waarmee u kunt kiezen voor het gebruik maken van alleen PIR. Het is aan te raden om in elke ruimte een bewegingssensor te plaatsen. Let op:bij een lage belasting kan het voorkomen dat de ledlampen knipperen nadat de bewegingsmelder is uitgeschakeld.

Specificaties

Bewegingsmelder
TypePIR sensor - Infrarood,
MontageInbouw
BeschermingsgraadIP20
Voeding230 V (netstroom)
Detectiebereiktot 9 meter / 160°
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie