"

Optische audio kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 6.990
€ 2,69
Incl. BTW
Productcode: 1520
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,69Aantal 10-49: € 2,60Aantal 50-249: € 2,37
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Koop  1 Artikel  voor € 2,69
Meer informatie over dit product

Allteq optische kabel
De Allteq optische kabel is een optische kabel met een lengte van 1 meter die wordt gebruikt voor het overbrengen van audio naar een versterker of geluidsinstallatie. Als er geen gebruikgemaakt wordt van een HDMI kabel waarbij video en audio beiden over dezelfde kabel worden verzonden, dan is voor het verzenden van de audio een aparte kabel nodig. Dit kan bijvoorbeeld met deze optische kabel. Hiervoor moeten de apparaten die met elkaar verbonden moeten worden wel allebei een aansluiting voor een optische kabel bezitten.

Gebruik
Een optische kabel is een dunne kabel die voorzien is van glasvezel. Gebruik maken van de kabel kan eenvoudig door de Toslink stekkers in de daarvoor bestemde aansluitingen te plaatsen. Deze zijn herkenbaar aan de achterzijde van de apparaten die u wilt aansluiten aan het rode licht dat door een LED lamp wordt afgegeven.

Kenmerken
• Verkrijgbaar in meerdere lengtes
• Geschikt voor S/PDIF

Overige informatie
Een andere benaming voor een optische kabel is een Toslink kabel. Deze Allteq optische kabel is voorzien van twee Toslink male stekkers aan beide uiteinden. De kabel kan daarmee worden aangesloten op een female Toslink of optische aansluiting. De kabel is voorzien van een mantel van kunststof. Deze mantel beschermt het signaal dat tussen de apparaten verzonden wordt. Garantie bedraagt 5 jaar.

Specificaties

Aansluitingen2x Toslink male
Aansluiting 1Toslink male (S/PDIF)
Aansluiting 2Toslink male (S/PDIF)
Diameter5 mm
KleurZwart
Materiaal behuizingKunststof
AdermateriaalOptische vezel
KabeltypeRonde kabel,
Kabellengte1 meter
KeurmerkCE, WEEE
KernFlexibel
MateriaalPVC, PE, optische vezel
Productcode: 1520
Andere producten in deze categorie