USB harde schijf behuizing

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 3.0 Harde schijf behuizing - 2.5 inch SATA Snelheid: Max. 5 Gbps
USB harde schijf behuizing
   
Aansluiting intern: SATA III male,
Aansluiting extern: USB 3.0 mini B female,
Max. overdrachtssnelheid: 4.8 Gb/s,
Voeding: Busvoeding.
Productcode: 1315285
voorraad: 220
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1315285
Meer informatie over dit product

De USB 3.0 harde schijf behuizing 2.5 inch zorgt voor een goede bescherming van een harddisk. Het plaatsen van een losse harde schrijf, die niet wordt meegeleverd bij aankoop, gaat gemakkelijk en vereist vrijwel geen technische kennis. Het omhulsel kan gebruikt worden voor SATA 2,5 inch uitvoeringen met een maximale hoeveelheid aan geheugen van 2 terabyte. Aansluiting gaat eenvoudig via een USB 3.0-kabel. Omdat dit apparaat dus met de 3.0 versie werkt, profiteert u van de hoge snelheden die dit type connectie kan behalen. In dit specifieke geval praten we dan over maximale transfersnelheden van maar liefst 5 Gbit/sec.

Praktisch voorbeeld

Stel, u heeft een wat oudere laptop. Hierin zit standaard een harddisk en niet een snellere SSD (Solid State Drive). Een SSD zal uw toestel stukken sneller maken, onder andere omdat dit type geheugen geen bewegende onderdelen heeft, dus het is logisch dat u deze in uw computer wilt plaatsen. Het is gelukt. De SSD zit in uw laptop en deze presteert zoals hij nog nooit gedaan heeft. Maar nu heeft u wel een harddisk over. Wat moet u hier nu mee doen? Weggooien zou immers zonde zijn. In zo’n geval is het dan handig om deze losse schijf in de USB 3.0 harde schijf behuizing 2.5 inch te plaatsen. U heeft er dan gelijk een groot extern geheugen bij. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een back-up te maken van al uw foto’s, muziek, documenten, video’s of andere bestanden.

Met deze draagbare aluminium harde schijf behuizing sluit je een 2.5” SATA HDD aan via een USB 3.0-poort. Neem je films, foto’s en bestanden overal mee naartoe! De aluminium behuizing zorgt ervoor dat de warmte beter wordt geleid.

Slechts 13 mm dik.
Eenvoudige installatie.
Plug & play aansluiting, Hot Swap.
Geschikt voor SATA 2.5” harde schijven tot 2 TB.
Ondersteunt USB 3.0 Super Speed (tot 5 Gbps)
Led-statusindicatie.


Besturingssysteem:
Windows 7 / 8 / Vista / XP / 2000
Mac OS 9.X
Linux 2.4.2
Voeding: DC 5V via USB

Afmetingen: 13 x 8 x 1.3 cm

Inhoud verpakking:

2.5“ harde schijf behuizing
USB 3.0 kabel
Schroeven

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie