USB naar PS/2 verloopstekker

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB A male
Aansluiting 2: PS/2 female
Productcode: 1284712
voorraad: 704
€ 2,49 (Incl. BTW)
Productcode: 1284712
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,49Aantal 10-49: € 2,40Aantal 50-249: € 2,19Aantal 250+: € 1,99
Meer informatie over dit product

De Goobay USB naar PS/2 verloopstekker is een handig stekkertje waarmee u gemakkelijk een kabel met seriële interface connector kunt aansluiten op een normale vrouwelijke Universal Serial Bus A poort. Het verloopstuk, dat een paarse kleur heeft, steekt u in deze poort en vervolgens kunt u in de andere zijde een mannelijke PS/2 stekker prikken. Dit zijn steekcontacten die vaak gebruikt worden bij de wat oudere toetsenborden en muizen. Maar waarom een heel nieuw keyboard of muis kopen, als uw oude het nog prima doet? Dat is dan ook niet nodig met dit hulpstuk.

Werking

Het werkt allemaal super gemakkelijk. Plug de Goobay USB naar PS/2 verloopstekker in een vrije ingang, bijvoorbeeld van uw laptop of PC, en prik aan de andere zijde van de adapter de kabel van uw toetsenbord of muis met seriële interface connector in. Uw aangesloten computeraccessoires zullen direct herkend worden. Er zijn geen installatiestappen die nodig zijn om de apparaten te gebruiken. Het is ook onbelangrijk welk besturingssysteem u heeft. Plug-and-play dus, waardoor u gelijk met uw computeraccessoires aan de slag kunt.

LET OP: Dit product werkt alleen via een PS/2 combo poort en dit werkt enkel met PS/2 USB combo toetsenborden. Heeft u een toetsenbord met alleen een PS/2 aansluiting gebruik dan onderstaande adapter. USB naar PS/2 adapter: - Adapter

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2PS/2 female
KleurPaars
Versie2.0 - HighSpeed
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie