Digitale Schakelklok

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Digitale Schakelklok,
Type: Dag en weektimer,
Geschikt voor: Binnen,
Instelbaar per: 1 minuut,
Max. vermogen: 3500W / 16A,
Voeding: 230V / 50 Hz,
Randaarde - geen Belgische penaarde.
Productcode: 1073364
voorraad: 10.440
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1073364
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 12,99
Meer informatie over dit product

De Goobay digitale schakelklok is een digitale tijdschakelaar met een aantal handige functies. U kunt hem gebruiken om bijvoorbeeld op bepaalde tijdstippen het licht aan te laten gaan, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Dit is natuurlijk ideaal als u een avondje weg bent en de schijn wilt ophouden dat u gewoon thuis bent. Inbrekers zullen hierdoor vaker beslissen om maar ergens anders hun slag te slaan. U kunt de klok per minuut instellen waardoor u een heleboel flexibiliteit heeft en u de klok exact kunt instellen zoals u dat zelf wilt. Deze klok is verder alleen geschikt om binnenshuis te gebruiken en heeft zowel een 12- als 24-uurs weergave.

Beveiligd tegen inbraak

Met deze Goobay digitale schakelklok neemt u bijvoorbeeld inbrekers en andere kwaadwillenden in de maling, omdat u er lampen op een bepaald tijdstip mee aan kunt laten gaan. Hierdoor lijkt het alsof er iemand thuis is. De inbrekers zullen zien dat het licht aanstaat of aanspringt en denken dat er iemand thuis is. De kans is dan vrij groot dat ze hun slag ergens anders proberen te slaan. Deze digitale schakelklok zorgt op deze manier voor een stukje veiligheid voor uzelf en uw omgeving.

Andere toepassingen

Deze digitale schakelklok is niet alleen geschikt om lampen op een bepaald tijdstip mee aan te laten springen om inbrekers te foppen. U kunt ook denken aan bijvoorbeeld het licht voor uw aquarium, zodat deze in de nacht automatisch uit wordt gezet, voor billboards, alarmsystemen, een elektrisch dekentje in bed, luchtvochtigheidsapparaten en nog veel meer. U kunt dus instellen wanneer het apparaat wordt in- en uitgeschakeld. Dit zorgt voor meer veiligheid en gaat hoge elektriciteitskosten tegen. Het is ook mogelijk om uw apparaten met deze digitale schakelklok continu aan te laten staan, dus om het als een normaal stopcontact te gebruiken.

Specificaties

Digitale Schakelklok
TypeDag en weektimer
Geschikt voorBinnen
Instelbaar per1 minuut
Max. vermogen3500W / 16A
Voeding230V / 50 Hz
Randaarde - geen Belgische penaarde
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie