Scart adapter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Composiet, S-Video naar Scart Adapter - Zwart,
Type: In-/Output schakelaar,
Aansluiting 1: 3x Tulp/S-Video Female,
Aansluiting 2: Scart Male.
Productcode: 325
voorraad: 8.311
€ 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 325
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

Om oudere audio- en videoapparatuur aan te sluiten op nieuwere apparatuur zult u gebruik moeten maken van verloopstekkers of adapters. Veel televisies waren tot voor kort voorzien van een scartaansluiting. Met dit type connectie is het mogelijk om apparaten zoals een videorecorder, home cinema set of een DVD-speler aan te sluiten. Scart is dan ook geschikt voor het doorgeven van audiosignalen en videosignalen. Wilt u een televisie met een scartingang of een ander apparaat koppelen met een tulp- of S-video-aansluiting, dan kunt u daarvoor gebruik maken van de Goobay AVK 196 Scart-adapter.

Technische details

Deze adapter is geschikt om in de scartaansluiting geplaatst te worden en beschikt over 4 connecties. Er zijn drie RCA-aansluitingen op te vinden waarop kabels met tulpstekkers geplaatst kunnen worden. De vierde is een S-video-aansluiting. De 3 tulpaansluitingen zijn twee koppelingen voor audio, dit zijn de rode en de witte aansluiting voor stereogeluid links en rechts en een gele tulpaansluiting. Deze laatste tulpaansluiting wordt gebruikt voor het doorgeven van een videosignaal. Voor het doorgeven van videosignalen kan er ook gebruik worden gemaakt van de vierde koppeling: de S-video-aansluiting. Deze female aansluiting is bedoeld voor het koppelen van een S-video-stekker met 4 pinnen.

Overige eigenschappen

Aan de andere kant van dit product zit een scartstekker. Dit is een male stekker die gebruikt wordt om de adapter op een female scartaansluiting te plaatsen. De Goobay AVK 196 scartadapter kan gebruikt worden voor het ontvangen van signalen of voor het verzenden van signalen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de schakelaar die bovenop het product is geplaatst. De keuze die u hier moet maken is die voor output of voor input. Is de scartkabel bijvoorbeeld aangesloten op een televisie en moet deze beeld en geluid ontvangen van een DVD-speler, dan moet de adapter voor input worden ingesteld. Moet het geluid van de televisie hoorbaar zijn over een surround-sound-set, dan is de keuze voor output de juiste.

Overige informatie

Het gewicht van dit product is 60 gram. Met deze adapter wordt het zeer eenvoudig om verschillende apparaten met elkaar te koppelen die over andere technieken voor het verzenden en ontvangen van beeld of geluidssignalen beschikken. De ingangen voor de tulpstekkers en de S-video stekker, evenals de male scartstekker, zijn niet verguld.

Specificaties

Composiet, S-Video naar Scart Adapter - Zwart
TypeIn-/Output schakelaar
Aansluiting 13x Tulp/S-Video Female
Aansluiting 2Scart Male
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie