Laptop standaard - 11.6" t/m 17"

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Kensington - Easy Riser,
Materiaal: Kunststof - Grijs,
Aantal standen: SmartFit™ systeem (zie meer info),
Instelbereik: 0 - 50°,
Extra: Opvouwbaar,
Geschikt voor: Laptops tot en met 17 inch (43.2 cm).
Productcode: 1245741
voorraad: 32
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1245741
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,99
Meer informatie over dit product

Met een laptop standaard wordt het voor gebruikers mogelijk gemaakt om een laptop of notebook in een hogere positie te plaatsen. Daardoor kan er beter ergonomisch gewerkt worden en kan het beeldscherm in een gewenste hoogte geplaatst worden. Afhankelijk van de eigenschappen van een dergelijke standaard is het vaak mogelijk om voor verschillende standen te kiezen. De Kensington Easy Riser laptop standaard tot 17 inch is een eenvoudig te gebruiken standaard voor het gebruiken in combinatie met een laptop. Het ontwerp en materiaalgebruik maken het artikel licht en compact.

Technische specificaties

Dit product is geschikt voor het plaatsen van apparaten met een beeldschermgrootte van minimaal 11,6 inch en maximaal 17 inch. De Kensington Easy Riser laptop standaard tot 17 inch kan ingesteld worden op verschillende standen met een kantelhoek van 0 graden tot en met maximaal 50 graden. Daarvoor wordt er gebruikgemaakt van een zogenoemd SmartFit systeem. Dit zorgt ervoor dat het scherm in twee eenvoudige stappen kan worden aangepast. Zo wordt het scherm van het apparaat in een gewenste hoogte geplaatst voor een betere ergonomische houding van de gebruiker. Het is dan wel aan te raden om ook gebruik te maken van een toetsenbord en een muis voor de bediening.

Overige specificaties

Naast de ergonomische voordelen is de Kensington Easy Riser laptop standaard tot 17 inch ook goed voor de hardware van het apparaat. Door de computer te verhogen kan er gemakkelijker lucht door en onder het apparaat stromen. Daardoor worden de accu en de elektronische onderdelen minder belast. Het artikel is volledig opvouwbaar en is daardoor ook eenvoudig mee te nemen. Antislipdelen zorgen voor extra stevigheid van de geplaatste computer. Deze uitvoering heeft een diepte van 295 millimeter, is 35 millimeter dik en 273 millimeter breed. Het gewicht van het artikel is in totaal 710 gram.

Extra informatie

Met dit product kunnen gebruikers ergonomisch werken met een notebook tot 17 inch. Door het plaatsen van de notebook op het artikel kan het scherm op de juiste hoogte, dat is op ooghoogte, worden geplaatst. Daardoor hoeft de gebruiker zijn of haar nek minder te bewegen en wordt deze minder belast. Dit zorgt ervoor dat er minder snel lichamelijke klachten optreden als er veel gewerkt wordt achter een scherm. Door het geringe gewicht en het opklapbare formaat is het artikel goed te vervoeren en op te bergen. De verschillende standen maken het mogelijk om voor iedere gebruiker een gewenste kijkhoek te bieden tijdens het gebruik.

Specificaties

MerkKensington - Easy Riser
MateriaalKunststof - Grijs
Aantal standenSmartFit™ systeem (zie meer info)
Instelbereik0 - 50°
ExtraOpvouwbaar
Geschikt voorLaptops tot en met 17 inch (43.2 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie