Koptelefoon - On ear

Binnenkort weer op voorraad
€ 5,99 € 3,99 (Incl. BTW)
Productcode: 101540
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 3,99
Meer informatie over dit product

Met een koptelefoon is het mogelijk om uw favoriete muziek te luisteren zonder dat uw omgeving daar last van hoeft te hebben. Deze apparaten kunnen vaak door middel van een 3,5 millimeter jackstekker eenvoudig worden aangesloten op bijvoorbeeld de aansluiting van een laptop, een smartphone of een tablet. Met de HQ on-ear-koptelefoon is het mogelijk om audio van de beste kwaliteit te luisteren. Dit is een lichtgewicht product en is direct klaar voor gebruik. Voor de aansluiting hoeft het apparaat dat het audiosignaal verzendt alleen beschikking te hebben over een vrije 3,5 millimeter jackaansluiting.

Technische eigenschappen

Deze HQ on-ear koptelefoon kan eenvoudig worden aangesloten. Hiervoor is hij voorzien van een 3,5 millimeter jackstekker. Deze stekker is bedoeld voor koppeling met de jackaansluiting op bijvoorbeeld een smartphone of een tablet. De stekker is voorzien van een connector die verguld is. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het audiosignaal gewaarborgd wordt. De koptelefoon beschikt over twee luidsprekers. Deze hebben een grootte van 27 millimeter en bieden de mogelijkheid om het geluid te laten horen in de beste kwaliteit. Daarnaast beschikken ze over een zogenaamde Super Bass eigenschap waardoor het geluid krachtig ten gehore kan worden gebracht.

Overige eigenschappen

De beide luidsprekers zijn door middel van een lichte metalen hoofdband met elkaar verbonden. Deze hoofdband kan over het hoofd worden geplaatst terwijl de luidsprekers op de oren worden gezet. Extra comfort wordt geboden door het gebruik van zachte oorkussens. Het frequentiebereik van dit product ligt tussen de 20Hz en 20.000Hz. Het maximale vermogen dat door deze koptelefoon gebruikt kan worden is 50 milliwatt. De impedantie is 32 ohm en de gevoeligheid van het geluid is 105 decibel.

Extra informatie

Voor de aansluiting met een audio poort wordt er gebruik gemaakt van een 3,5 millimeter jackstekker. Deze is met de luidsprekers verbonden door middel van een kabel met een lengte van 1,2 meter. Beide luidsprekers beschikken over een eigen aansluiting die samenkomen in de jackstekker. Dit product is alleen geschikt voor het verzenden en ten gehore brengen van een audiosignaal. Door aan de luidsprekers te schuiven is het mogelijk om de gewenste afmetingen voor het hoofd te creëren. Dit product is direct klaar voor gebruik en hoeft alleen gekoppeld te worden aan de audioaansluiting van een bronapparaat.

Specificaties

Aansluiting3.5mm jack
Kabellengte1.2 meter
Productcode: 101540
Andere producten in deze categorie