Koelpasta verwijderaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Koelpasta verwijderaar Inhoud: 60 ml
   
Merk: Arctic Silver - ArctiClean,
Inhoud: 60 ml.
Productcode: 1455808
voorraad: 269
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1455808
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

ArctiClean is een twee stappen reinigingsproces dat aanwezige koelpasta of pads verwijdert en het thermische oppervlak voorbereidt voor een nieuwe toepassing van thermisch interfacemateriaal.

Uniek 2-stappen proces:
ArctiClean 1 thermisch materiaalverwijderaar emulgeert en lost snel het aanwezige koelpasta of pad van de CPU en / of heatsink op, zodat het gemakkelijk kan worden verwijderd met een schone doek of papieren handdoek. Een paar druppels ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier en wat voorzichtig afvegen verwijdert vervolgens het resterende residu en remt de snelle corrosie op koper of aluminium.

ArctiClean 1 thermisch materiaalverwijderaar:
ArctiClean 1 maakt gebruik van een gepatenteerde combinatie van niet-giftige en biologisch afbreekbare oplosmiddelen om koelpasta en pads te emulgeren. De oplosmiddelen op basis van citrus en soja in ArctiClean 1 komen overeen met of overschrijden veel gevaarlijke en vluchtige oplosmiddelen, zoals gefluoreerde en gechloreerde organische oplosmiddelen, aceton, MEK (methylethylketon), terpentine, isopropylalcohol en tolueen.

ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier:
De kationogene oppervlakteactieve stoffen in ArctiClean 2 verwijderen alle resten achtergelaten door de ArctiClean 1 en laten een onberispelijk oppervlak achter voor de toepassing van nieuw thermisch interfacemateriaal. Het bevat ook een geavanceerde remmer die de snelle corrosielaag op koper en aluminium tot een minimum beperken, wat een inniger contact tussen het thermische interfacemateriaal en het koellichaam mogelijk maakt.

ArctiClean 2 gebruiken met andere oplosmiddelen:
De meeste oplosmiddelen en schoonmaakproducten laten residu achter op de CPU en het koellichaam dat de prestaties van een later aangebracht thermisch interfacemateriaal negatief beïnvloedt. ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier verwijdert het residu van reinigingsmiddelen op basis van citrus of petroleum en remt de snelle corrosie van koper of aluminium in een koeling.

ArctiClean 1 emulgeert thermische pads en koelpasta volledig. De wassen, oliën en vulstoffen van het thermisch materiaal worden in de ArctiClean 1 opgelost, zodat ze volledig kunnen worden gereinigd. Dankzij deze emulgering kan ArctiClean het thermische materiaal verwijderen in de microscopische imperfecties in de heatsink of warmtespreider waar niet-emulgerende reinigingsmiddelen niet bij kunnen komen.

De remmers tegen snelle corrosie in ArctiClean 2 verminderen vervolgens aanzienlijk de corrosielaag op het koper of aluminium, waardoor de interface tussen het metaal en het nieuwe thermische materiaal wordt verbeterd en de thermische overdracht wordt gemaximaliseerd.

Andere producten in deze categorie
Thermometer Thermometer € 12,99 € 7,99
Klantenservice & Informatie