Jack splitter - Stereo - CTIA - Tot 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack Splitter - Microfoon en Audio 0.12 meter
   
Type: 4-polig - CTIA,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm 4-polig female,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 3: Jack 3.5mm microfoon male,
Verguld: Nee,
0.12 meter.
Productcode: 1217087
voorraad: 22
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1217087
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

Er kunnen verschillende aansluitingen gebruikt worden voor het aansluiten van hoofdtelefoons op een installatie of computer. Omdat een deze vaak voorzien zijn van een enkele 3,5 millimeter jackstekker waarvoor de ingang niet altijd op uw laptop of pc te vinden is, kan het gebeuren dat u een adapter nodig hebt voor het aansluiten van de headset. Als deze naast speakers ook over een microfoon beschikt en gebruik maakt van 1 stekker, dan is voor het correct aansluiten op de meeste geluidskaarten een verdeler nodig. Met de Delock 65459 Jack splitter is het mogelijk om de koptelefoon aan te sluiten op een aparte stereoaansluiting en een microfoonaansluiting tegelijkertijd.

Technische eigenschappen

De Delock 65459 is aan de ene zijde voorzien van een female 3,5 millimeter jackaansluiting. Deze connectie is 4-polig en wordt gebruikt voor het aansluiten van de stekker die aan de hoofdtelefoon verbonden is. Aan de andere zijde van het product zitten twee 3,5 millimeter jackstekkers. Dit zijn mannelijke stekkers van 3,5 millimeter waarvan de roze stekker bedoeld is om te gebruiken voor een microfoon en de groene stekker op een aansluiting die bedoeld is voor een luidsprekers. De kabel heeft een lengte van 12 centimeter. Aangezien een headset met microfoon vaak is voorzien van een kabel van enige lengte, is de lengte van 12 centimeter ruim voldoende om de verdeler te kunnen gebruiken.

Overige eigenschappen

De pinbezetting van de Delock 65459 Jack splitter is neergezet volgens de richtlijnen voor de CTIA-standaard. Het gaat hierbij om de 4-polige pins die in de 3,5 millimeter 4-polige female stekker zitten. De 4 polen zijn verdeeld in de audio voor de rechter luidspreker op de koptelefoon, de audio voor de linker luidspreker, GND en AUX. GND is de aarding die voor de aansluiting noodzakelijk is, AUX staat voor auxiliary. AUX is de connectie die gebruikt wordt.

Handig om te weten

Dit product van Delock kan kortom gebruikt worden voor het aansluiten van een koptelefoon met microfoon via 1 stekker. De stekker wordt in de ingang gestoken en de stekkers op de splitter worden in de ingang voor microfoon en audio geplaatst. De kleuren van de stekkers worden overigens vaak ook op het apparaat getoond waarop u een jackstekker wilt aansluiten. Het is ook mogelijk om alleen de aansluiting voor de hoofdtelefoon of alleen die voor de microfoon te gebruiken als daar behoefte aan is.

Jack Splitter - Microfoon en Audio - Wit,
Type: 4-polig - CTIA,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm 4-polig Female,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm Stereo Male,
Aansluiting 3: Jack 3.5mm Microfoon Male,
Verguld: Nee,
0.12 meter.

Pin bezetting: 4 pin stereo jack male volgens CTIA standaard
TRRS (punt > isolatie): Audio links – Audio rechts – GND - AUX/MIC

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie